2777
2789

ما عقدیم نامزدم هرچی بخام برام میخره و پول تو جیبیم بخام بم میده. ما حداقل هفته ای یبار بعضی وقتام بیشتر میریم بیرون رستوران باهم غذا میخوریم بعد میام برا مامان بابام تعریف میکنم بابام درمیاد میگه حالا یعنی میخاد نشون بده من خرجشو میدم و خرجتو وسیله بخره بیاره هم خونمون بده. اخه این چ حرفیه. بعد میگن چرا بهمون احترام نمیزاری یا بامون حرف نمیزنی چیکار کردی میری بیرون

وا دور از جون مگه گاو خریده که خرج خوراک روزانه رو بیاره بده تو هم تعریف نکن حسودیشون میشه اینطوری میگن 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا یعنی برنج، مرغ، گوشت و... اندازه سهم تو بخره بیاره خونتون😂😐

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

بعد حرفم نمیزنم میگن مارو ادم حساب نمیکنی معلوم هست کجا میری

بگو بیرون خب

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

قدرت باباتو بردی زیر سوال 

منظور بابات اینه که من عمری خرجتو دادم اینقدر ازم تعریف نکردی حالا اون ....

جلو بابات از شوهرت تعریف نکن تخم حسادت تو دلش نکار 

مردا همشون همینن 

فردا هم جلو شوهرت زیاد از بابات نگو

قدرت باباتو بردی زیر سوال منظور بابات اینه که من عمری خرجتو دادم اینقدر ازم تعریف نکردی حالا اون ... ...

هعی کلا زیاد با شوهرم خوب نیستن با اینکه هیچ کمو کسری شوهرم برام نمیزاره حتی خونه ای ک خریده رو زده ب اسم من