2777
2789

سلام ، من دانشجوام ترم ۳ و از ترم ۱ متوجه شدم که یکی از همکلاسی هام رفتارهای عجیبی نسبت بهم داره مثله نگاه های گاه و بی گاه یا مضطرب شدن موقع حرف زدن تا اینکه ترم ۲ یه بار کاملا مطمئن شدم بهم علاقه داره و از اون به بعد سعی میکرد بیشتر از پنهان کردن حسشو نشون بده یا خودشو بهم نزدیک کنه گاهی اوقات شوخی میکرد اما متاسفانه من خیلی گرم نگرفتم و یک بارم باهم تو پیوی بحثمون شد که همه چیز بیشتر سخت شد .

برخلاف توقع م این ترم بیشتر برای نزدیک شدن بهم تلاش میکنه یا روزی ۱۰ بار تو کلاس برمیگرده و نگام میکنه اما من به خاطر جو کلاسمون و اینکه بقیه نکنه متوجه بشن بهش توجه دارم * احتمال میدم یکی دیگه از همکلاسی هامم بهم توجه داره* خیلی بهش محل نمیدم و متاسفانه نمیاد جلو و فقط رفتاراش ذهنم رو درگیر میکنه

به نظرتون منطقیه که یه بار که سر صحبت باز شد بهش بگم ؟؟؟ یا اگه نه چطور با این ادم برخورد کنم چون خودمم خیلی بهش علاقه دارم و نمیخوام از دستش بدم

لطفا  اگه حرفی دارین یا رو در رو بگین یا تو‌پیوی حقیقتش من نمیتونم از نگاهتون متوجه چیزی بشم و رفتاراتون واقعا ذهنم رو درگیر کرده

* درسته میگم زیاد نگام میکنه اما تمام دخترای کلاس به با شخصیت و چشم پاک بودن میشناسنش و اصلا هول نیست که همه رو نگاه کنه و اینم فقط راجب من و از سر علاقه س

نه

اگر بخوای هرکی نگات میکنه بری یقشو بچسبی بگی چرانگام میکنی که واویلا میشه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نهاگر بخوای هرکی نگات میکنه بری یقشو بچسبی بگی چرانگام میکنی که واویلا میشه

بحث نگاه نیست مطمئنم ازم خوشش میاد حتی اگرم نیاد گفتم شاید بهش بگم تکلیفشو با خودش مشخص کنه چون ۱ ساله رفتاراش اینطوریه

به نظرم کار درستی نیست

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

ایشون فوقش ۲۰سالشون باشه...

شما فقط در حد یه همکلاسی میشناسیدش و علاقه تون هم از روی احساسه...بهترین کار اینه درگیر روابط احساسی نشید چون سالها تو اون محیط مشغول تحصیل هستید و آسیب میبینید...

افوض امری الی الله...