2777
2789

عزیزم خدا بهت یه نی نی قشنگ بده ولی هر اتفاقی تو زندگی ادم یه زمانی داره نیاز نیست ما هی غصشو بخوریم و خودمونو عذاب بودیم 

من همسرم واریکوسل داره دکتر گفت باید iui کنیم اما چند ماه بعدش جاریم باردار شد تازه مال شما که خواهرته ... 

بعد منم در  کمال خونسری و خوشحالی رفتم بچشو دیدم و براش کادو خریدم 

البته ترسیدم تو بیمارستان یه خورده احساسی بشم اذیت بشم برای همین یه پرانول خوردم اما این اتفاق نیافتاد 

چون به زمان بندی خدا اعتماد دارم 🩷

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ژن طرف پس با چی انتقال پیدا میکنه؟با باد هوا؟یه اسپرم و یه تخمک میشه کل یه بچه دیگه.

سلامت روان چندان ربطی به ژنتیک نداره!!! 

بیشتر به تربیت و محیط و اتفاقات کودکی و رفتار خانواده مربوطه .... یعنی درواقع همش به همون مربوطه 

فقط یه سری از اختلالات هست که شاید ژنتیک بتونه تاثیر بذاره که اونم حتمی و قطعی نیست 

حتی ضریب هوشی هم صد در صد ربط به ژنتیک نداره!!

لطفا اول مطالعه و تحقیق بکنید بعد نظر بدین😊

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
هرجور که خودتون صلاح میدونید عزیزمولی سلامت روان و هوش ربطی به تخمک نداره😅

عزیزم شما تاحالا کلمه ژنتیک ب گوشت خورده؟؟؟ 

هوش و سلامت روان و... همه از طریق ژن انتقال پیدا میکنه. نطفه از تخمک و اسپرم تشکیل میشه !!! 

واقعا متعجب شدم از جمله ات ! 

بعضی مشکلات روانی وراثتی هست هوش وراثتیه و هزار چیز دیگه

عزیزم شما تاحالا کلمه ژنتیک ب گوشت خورده؟؟؟ هوش و سلامت روان و... همه از طریق ژن انتقال پیدا میکنه. ...

سلامت روان چندان ربطی به ژنتیک نداره!!! 

بیشتر به تربیت و محیط و اتفاقات کودکی و رفتار خانواده مربوطه .... یعنی درواقع همش به همون مربوطه 

فقط یه سری از اختلالات هست که شاید ژنتیک بتونه تاثیر بذاره که اونم حتمی و قطعی نیست 

حتی ضریب هوشی هم صد در صد ربط به ژنتیک نداره!!

لطفا اول مطالعه و تحقیق بکنید بعد نظر بدین😊

خدایا دوستت دارمممم ❣❣