2777
2789
عنوان

امروز تو قصابی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 32 پست

آخی کار خوبی کردی  

ی معلول هم تو مترو هست چند باری من دیده بودم دلم سوخته بود بعد ویدیوش میگف روزی ۷ میلیون پول میدن و اینا من گفتم خوب نوش جونش این ک کاری نمیتونه بکنه از همین راه میخوره ک اومد تو ادامه گف دوست دختر دارم و دنبال شوگر مامی هستم خودشووو خراب کرد دیگ پولی نمیدم بش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خوش ذوق بودن 

منم هر وقت داداشم رو میبرم غذا بخوره بیرون انقد بالا پایین میپره با ذوق میخوره هر کی ندونه فک میکنه تو خونه فقط بهش آب میدیم 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .

پسره بزرگ بود دختره کوچیک

آهان ، فک کردم کوچیک بودن، خدا به همه کمک کنه فقر بیداد میکنه

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

خدا خیرت بده. مطمئن باش پاداش این کار خوبت رو خدا میده. با این کارت هم یه خونواده فقیر رو سیر کردی و غذا دادی ، هم باعث شدی یه خونواده خنده روی لبهاشون بیاد، مخصوصا اون دختر کوچولو ، هم باعث رضایت و خوشحالی خدا شدی.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

میدونم دل رحمی اما اینا شگردشونه.  

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
باید بهش پولم میدادم؟

بستگی به آدمش داره. بعضیها امکان داره قبول کنن و بعضیها غرورشون اجازه نمیده. بعضی ها از سر ناچاری و فشاری که بهشون میاد، غرورشون رو بی خیال میشن و از یه نفر درخواست میکنن، که این مورد شما از این نوع هست. چون اگه قصدش پول در آوردن و گدایی بود، بهت میگفت یه پولی کمک کن. ولی چون هوس ماهی کرده بودن، همون حساب کردن پول ماهی رو خواست. یه جوری باید غیر مستقیم یا با خریدن مواد غذایی بهشون کمک کرد.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

مثلا توی بازار نزدیک خونمون یه دختر حدودا ۱۵ ساله هست که خونواده فقیری دارن، پدرش معلوله. مادر دختره لیف میبافه و دختره لیف و صابون و جوراب و ژیلت و ... به صورت دست فروشی میفروشه. دختره بعد از مدرسه با همون لباسهای مدرسه میاد بساط میکنه و همونجا هم درسهاش رو میخونه. من دوست دارم بهشون پول بدم، ولی وقتی به صورت فروشندگی میخواد پول در بیاره، یعنی دلش نمیخواد گدایی کنه و دستش رو جلوی بقیه دراز کنه. من هم حتی اگه نیاز نداشته باشم، همیشه ازش لیف و جوراب و... میخرم، تا با این روش بهش کمک کنم.