2777
2789

من امسال پزشکی قبول شدم 

تصمیم گرفتم کتابا رو به بچه هایی بدم که میخوان 

هر کس خواست بهم درخواست بده ❤️

موفق باشی عزیزم میشه لطف کنی ساعت مطالعه تو بگی تعداد تستا و اینکه از کی شروع کردین

اسم کتاب تستاتون چیه

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب لیست کن کتاباتو

امضات پرفکته✨️

روزی چند ساعت میخونین شما

از کی شروع کردین

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
امضات پرفکته✨️روزی چند ساعت میخونین شمااز کی شروع کردین

فدات

کنکوری نیستم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

موفق باشی عزیزم میشه لطف کنی ساعت مطالعه تو بگی تعداد تستا و اینکه از کی شروع کردیناسم کتاب تستاتون ...

ممنون عزیزم 

اینو ی نفر دیگه هم تو تاپیک قبلم پرسید 

امسال با ۸ ۹ ساعت شروع کردم و در اواخر به ۱۳ ۱۲ ساعتم میخوندم 

ولی اینک باز دقیق نیست من زیاد در بند ساعت و اینا نبودم فقط میخوندم ی بار مامانم گفت چند ساعت میخونی گفتم نمیدونم دقیقا گفت میخوای درس بخونی کرنومتر بزار 

بعد کنکور اردیبهشت بود که کرنومتر گذاشتم و هیچ روزی هیچ روزی کمتر از ۱۱ ساعت نشد 

حتی یادمه امتحان نهایی فارسی من ۱۵ ساعت خوندم 🫠😁🤦‍♀️

ممنون عزیزم اینو ی نفر دیگه هم تو تاپیک قبلم پرسید امسال با ۸ ۹ ساعت شروع کردم و در اواخر به ۱۳ ۱۲ س ...

کتابارو نگفتین اگه میشه من میخوام

حتی درخواست دادم

ممنون عزیزم اینو ی نفر دیگه هم تو تاپیک قبلم پرسید امسال با ۸ ۹ ساعت شروع کردم و در اواخر به ۱۳ ۱۲ س ...

تعداد تستا بالای ۱۰۰ بود یا بالای ۵۰؟