چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
گفت به پدرش هم گفته ولی نمیدونم راست میگه یا نهچطور مطمئن بشم؟
یه بار گیر بده که میخوای بری دم خونشون مثلا. ببین میترسه یا نه. اگه خیلی ریلکس گفت باشه بیا ینی باباش میدونه ولی اگه میترسید ینی نمیدونه. مثلا یه بار که میخواید برید بیرون تو برو دنبالش
الان بفهمی بهتر از موقعیه که وابسته شده باشی. اون موقع نابود میشی تا بیای رابطه رو تموم کنی. شل نگیر جدی پیگیری کن ببین این ادم زندگی هست یا نه. ولی همین که تو اومدی اینجا داری این سوالو میپرسی ینی شک داری و مطمئن نیستی که تو رو برا رابطه جدی بخواد. نمیگم توی این موقعیت کامل با منطق پیش برو ولی نزار احساسات تاثیر بزارن و وارد رابطه ای بشی که تهش معلومه جدا میشین و نابود میشی
مرسی از راهنماییت عزیزم الانم احساس میکنم خیلی بهش وابسته شدمولی یه رفتارایی میبینم که شک میکنم مادر ...
خب اینکه درمورد رابطه جنسی حرف میزنه بیشتر اینکه تو رو برای رابطه جدی نمیخواد ثابت میکنه. حواست به خودت خیلی باشه عزیزم بدون که عشق و علاقت رو داری برای کی خرج میکنی. این احساسات قشنگ زیاد برای ادم اتفاق نمیوفته نگهشون دار برای اونی که لیاقتشو داره. اصلا به این فکر نکن که اگه بره اذیت میشی و تنها میشی. فقط سعی کن از توی چاله ای که توشی بیای بیرون