2777
2789
عنوان

جدی بودن پسر برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 27 پست
خب معمولاواس خواستگاری عجله میکنن مثلاشوهرم روز سوم مادرشوفرستادخونمون

اینم مامانس دو بار منو دیده البته به اصرار من که میخواستم حتما خانوادش در جریان باشن ولی مامانش حرف جدی نزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یسری پسرا هستن به حدی از لاشی بودن رسیدن که به مادرشون معرفی میکنن ولی بازم تو رو نمیخوان. واسه ه ...

گفت به پدرش هم گفته ولی نمیدونم راست میگه یا نه

چطور مطمئن بشم؟

یک سال که خیلی زیاده میگن آشنایی حداکثر شش ماه

موافق نیستم 

حرف الکیه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

گفت به پدرش هم گفته ولی نمیدونم راست میگه یا نهچطور مطمئن بشم؟

یه بار گیر بده که میخوای بری دم خونشون مثلا. ببین میترسه یا نه. اگه خیلی ریلکس گفت باشه بیا ینی باباش میدونه ولی اگه میترسید ینی نمیدونه. مثلا یه بار که می‌خواید برید بیرون تو برو دنبالش

خیلی میترسم از اینکه سر کارم بذاره

الان بفهمی بهتر از موقعیه که وابسته شده باشی. اون موقع نابود میشی تا بیای رابطه رو تموم کنی. شل نگیر جدی پیگیری کن ببین این ادم زندگی هست یا نه. ولی همین که تو اومدی اینجا داری این سوالو میپرسی ینی شک داری و مطمئن نیستی که تو رو برا رابطه جدی بخواد. نمیگم توی این موقعیت کامل با منطق پیش برو ولی نزار احساسات تاثیر بزارن و وارد رابطه ای بشی که تهش معلومه جدا میشین و نابود میشی

الان بفهمی بهتر از موقعیه که وابسته شده باشی. اون موقع نابود میشی تا بیای رابطه رو تموم کنی. شل نگیر ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

الانم احساس میکنم خیلی بهش وابسته شدم

ولی یه رفتارایی میبینم که شک میکنم مادرش یجوریه دو بار منو دیده اصلا حرف جدی نزده انگار اومده بود مهمانی دورهمی

خودشم اول خیلی جدی بود ولی الان فقط راجع به مسائل جنسی حرف میزنه

مرسی از راهنماییت عزیزم الانم احساس میکنم خیلی بهش وابسته شدمولی یه رفتارایی میبینم که شک میکنم مادر ...

خب اینکه درمورد رابطه جنسی حرف میزنه بیشتر اینکه تو رو برای رابطه جدی نمیخواد ثابت میکنه. حواست به خودت خیلی باشه عزیزم بدون که عشق و علاقت رو داری برای کی خرج میکنی. این احساسات قشنگ زیاد برای ادم اتفاق نمیوفته نگهشون دار برای اونی که لیاقتشو داره. اصلا به این فکر نکن که اگه بره اذیت میشی و تنها میشی. فقط سعی کن از توی چاله ای که توشی بیای بیرون

خب اینکه درمورد رابطه جنسی حرف میزنه بیشتر اینکه تو رو برای رابطه جدی نمیخواد ثابت میکنه. حواست به خ ...

ممنونم عزیزم حرفات خیلی بدلم نشست 

لازم بود یکی این حرفا رو بهم بگه میدونی خیلی تنهام و کسیو ندارم باهاش حرف بزنم