2777
2789

من با اینکه تمام و کمال ادب و احترام رو به خونوادش میذارم نمیدونم چرا وقتی پای خانواده من وسط میاد بی اهمیتی میکنه و البته اولای عروسی یه کوچولو داداشامو میزدم توی سرش ولی بعد ک متوجه اشتباهم شدم دیگه نگفتم ولی با مامانمو بقیه با حالت بدبینانه رفتار میکنه...دوس دارم همونطور که من باهاشون صمیمی م اونم صمیمی بشه...عذاب میکشم😣😣😣

خدایا مرسی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از مامانت، پدرتون یه حور نامحسوس پیشش همسرتون  حرف بزن مثلا (کسی جرات نداره پیش مامانم اسم دامادشو بیاره خیلی تعصب داره عاشق دامادشه )ان شاءالله که مادرتون سیاست داشته باشه زیر پوستی به مرور زمان عاشق خانوادت میشه خودت باید سیاست داشته باشی سعی کن از دو طرف پیش هم تعریف کنی 

خدایا چنان کن سرانجام ما تو خوشنود باشی و ما رستگار🙏🙏🙏

شوهر منم اینجور بود فهمیدم چون فک میکنه خیلی دوسشون دارم اینجوره . منم عادی رفتار کردم هروقت فحش داد یا بی محلیشون کرد بی تفاوت بودم نگذاشتم حرص خوردنمو ببینه الان خیلییی بهتره   

بیخیال باش جلوش

نگران نباش. خانمی درست میشه راستش منم مشابه شما مشکل داشتم فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی همسر من برای پاگشای خودمون خونه عموم نیومد

_ قدم اول اینکه نسبت به کارهای همسرت باید خودت و به بی خیالی بزنی هر چقدر شما اصرار و ناراحتیتو بروز بدی نتیجه نمیگیری هر چقدر بی خیال تر باشی نسبت به نیامدن ها و ...ولی با نشون ندادن ناراحتی خودت .باور کن به مرور نتیجه میگیری فقط زمان میخواد خودت و بزن بی خیالی 

خدایا چنان کن سرانجام ما تو خوشنود باشی و ما رستگار🙏🙏🙏