خانما من و یکی از دوستام هر دو یک رشته و یک دانشگاه قبول شدیم
برای اینکه همکلاس بشیم باید دقیقا چیکار کنیم
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ترم اول خود دانشگاه واحد میده ولی احتمالا مشترک باشه بیشتر کلاستون. شاید بری آموزش بگی قبل اینکه واجد هارو بدن براتون انجام بدن
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
دقیقا همکلاس میشین و کاری لازم نیست بکنین مگه مدرسه اس که از هر پایه ای چندتا کلاس داشته باشه
یعنی ربطی به انتخاب واحد نداره؟
الان دوستم رفته کافی نت برای انتخاب واحد بهم گفت تا من انجام ندادم نرو تا من بهت بگم شبیه من انتخاب کنی یه جا بیوفتیم
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
مگه سال اولی و ترم اولی نیستین؟ اگه هستین که خود دانشگاه براتون انتخاب واحد میکنه شما نباید کاری بکن ...
دانشگاه ما گفتن که خودتون باید انتخاب واحد کنین