2777
2789
عنوان

موهام و چیکارش کنم خداا

195 بازدید | 24 پست

موهام فره و خشکه ، همش موخوره میگیره . فقط پایینش نیستاا ، همه جاش میگیره .

الان داشتم ساقه موهام و نگاه میکردم دیدم وسط هاش ی حالت سفید سفید شده انگار ، بعد دست که میزنی مثلا یکم میکشی ، میشکنه و جدا میشه . چند بار آرایشگاه واسه موخوره گیری رفتم ولی تاثیر زیادی نداشت .

جدیدا هم ریزش موی شدید پیدا کردم شدیددددد ، نمیدونم مال موخوره ست یا مال تنبلی تخمدان . 

دارم افسرده میشم بخاطر موهام همه از موهام تعریف میکردن که چقدر پرپشت و بلنده ، یکسالی میشه که کوتاهش کردم تا وسط های کمرم،  الانم که انقدر میریزه خدا شاهده فقط یک چهارم موهام مونده . 

دکتر پوست و مو هم رفتم ، دکتره گفت مدل موهات جوریه که موخوره میگیری ولش کن . اعصابم خورده 

پیشنهادی چیزی دارید ؟ 

شیطونه میگه از ته بزنم موهام و 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم طب سنتی جلوی ریزشو گرفت

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...