بنظرتون کسی که تو سن ۴۷ بخواد جدا بشه با دوتا بچه که البته بزرگ شدن و خودشم درامد و خونه داشته باشه، تو نگاه بقیه کار بدی کرده؟ بچه ها در حال ازدواجن. و اینکه شوهرشم فامیل نزدیکه. نظرتونو بگید لطفا. کسی تجربه ای داشته؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ندیدم کسی با این موقیت تمام دسترنج جوونیشو ول کنه بره
بعد از سالها عدم تفاهم صبر کرده تا بچه هاش از آب و گل دربیان، از همون روز اول مشکل داشته ولی خب به هزار و یه دلیل بخاطر بچه هاش مونده الان دیگه نمی کشه، آبروداری کرده ولی دیگه تحملش تموم شده
مثلا اگه دلیلش برا طلاق خیانت همسرشه خب به سلامتی این خانم مربوط میشهاگه کتک میزنه و ادم نمیشه اون خ ...
نه خیانت و نه کتک، ولی کلا آدم بی منطق و قدرنشناسی بوده. عقل معاش هم ضعیف، مشورت که اصلا تو کارش نیست، ادم خودمحور و بی تدبیر، خود خانومه اگه کوتاه نمیومد و تحمل نمیکرد تا حالا خیلی وقت پیش باید تموم میشد