2777
2789
عنوان

از دیدن تاپیکی که گفت عروسمون کچله دلم شکست💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 90 پست
کچلی و تاسی با ریزش مو و کم مویی فرق داره ماهم داریم اونایی که ریزش زیاد داشتن کف سرشون معلومه دوستم ...

😔😔😔منم جلو سرم خیلی ریخته پوست سرم معلومه💔

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😔😔چه افتخاری به کچلی افتخار کنم؟!💔خیلی امیدوارم دکترم درمانم کنه🥲🥲🥲

ازته بزن باروغن چررب کن گوشواره و ارایشتم ست کن 

دیگه ایراد نیست جسارت و تیپ و زیباییه

اگ اینکار نکنی همه کچل صدات میزنن

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
منم ۲۲ سالمه عزیزممیبار رفتم دکتر دوفاستون داد خوب بود ولی وقتی قطع شد برگشت ب حالت قبل پریود نمیشم ...

دیگه دختر 22 ساله خودش باید نوبت بگیره بره دکتر منتظر مامانت نمون لطفاً.. خودت برو بالای 17 خودش باید بره دیگه

گلم ب۱۲ بخور پرفکتیل پلاتینیوم پروتئین روزانتو ببر بالا شبا کف سرتو آروم ماساژ بده

رفتم دکتر ببینم چی میگه😔مرسی از حضورت💙

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

والا این دکتر خیلی دکتر خوبیه گفت اول سونو و آزمایش انجام بده جواب سونو رو بردم واسش گفت تنبلی تخمدا ...

اره عزیزم منم تنبلی تخمدان دارم جوش میزنم ریزشم دارم دکتر برام دارو داد برای سالم شدن پوست و موهام اما میترسم بخورم

آره من خوب شدم.. همش با خدا حرف میزدم میگفتم خدایا خوبم کن من و خدایا من کچل نشم موهام اینقدر زیاد ش ...

خدا رو شکر🥺🥺🥺تنبلی تخمدان داشتی

من نبودم ولی برای خواهرم خیلی تحقیق کردم

الان خوب شده؟