2777
2789
عنوان

از دیدن تاپیکی که گفت عروسمون کچله دلم شکست💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 90 پست
درمورد شلتوک برنج و سبوس برنج یه سرچ کن برای ریزش مو خوبهیکی استفاده کرده بود راضی بود

سبوس برنج خریدم چند روز بیشتر نخوردم میخورم حالم بهم میخوره🤦‍♀️من ریزش مو هام اینطور که معلومه هورمونیه اینا فکر نکنم اثر داشته باشه

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالم خوری رو شروع کن 

پیاده روی کن 

تو چند ماه یه آدم دیگه میشی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

مشکل هورمونی داری بخاطر همین میریزه

حالا جواب ازمایشت نشون دکتر زنان بدی اونم بهت همینو میگه

ریزش مو یا ارثی هست

یا کمبود ویتامین

یا استرس و فشار

یا مشکلات هورمونی

یا کم کاری تیرویید

خلاصه که دکتر زنان بهت دارو میده هم پوستت عالی میشه هم موهات

مامان بیچاره منم کچل بود 😭

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دلت نشکنه هر آدمی یه موضوعی تو زندگیش کمتر داره اینا عیب نولقص نیست بلکه تفاوتت آدما باهمه اون خانوم ...

😔😔😔ریزش مو بد دردیه...حداقل مرد بودم یه چیزی!💔

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

من با طب سنتی جلوی ریزشو گرفتم

مشکلاتم کید گرم.تیرویید .کمخونی بود

تنبلی هم میگن درمان می‌کنه طب سنتی

الان ریزشم قطعه دنبال یه راهیم رویش مجدد بده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

سرتو از ته بتراش با سر طاس باافتخارراه برو بزار عادت کنی و ب بقیم عاادت بدی ک خودتو همینطوری دوس دار ...

😔😔😔😔چه افتخاری به کچلی افتخار کنم؟!💔خیلی امیدوارم دکترم درمانم کنه🥲🥲🥲

کچلی و تاسی با ریزش مو و کم مویی فرق داره ماهم داریم اونایی که ریزش زیاد داشتن کف سرشون معلومه دوستم همینطور بود کلی هزینه کرد و درمان موهاش خیلی بهترشدن ولی طاسی زنانه دقیقاً مثل طاسی مردانه است جلوی سر کامل کچل میشه  همونقدر بد و زشت و یه مشکل ژنتیکی یا پوستیه و درمان هم نداره متاسفانه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آره من خوب شدم.. همش با خدا حرف میزدم میگفتم خدایا خوبم کن من و خدایا من کچل نشم موهام اینقدر زیاد شه سخت شونش کنم.. خلاصه رفتم نانوپلاستیا که پروتئین و کراتینه جای خوب انجام دادم و عالی بود .. نه تنها نریخت که ریزشش کمتر شد..و سال و نیم تمام هم مولتی ویتامین و زینک و آهن و ویتامین دی و فولیک اسید و اینا خوردم.. موهام جون گرفت.. پر شد.. باردار هم که شدم موهام پر تر هم شد جای اینکه بریزه.. الان هرکی میبینه میگه وای چه موهایی.. موهام از ۱۵ سالگیم هم پر تره