2777
2789
عنوان

بهم گفت چتری اصلا بهت نمیاد😑😑😑

213 بازدید | 25 پست

چرا امروز همه به چتری من گیر دادن😐

رفتم لب در از بابام نون ها رو بگیرم همسایه مون دیدم بهم گفت چرا چتری زدی بهت نمیاد اصلا منم گفتم همون طور که فضولی به شما خوش نیومده😁

اخه به تو چه که من چیکار می کنم خب دلم می خواد چتری بزنم کی اصلا نظر تو رو پرسید😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی بهتون نمیاد چرا بدت میاد؟

به اون ربطی نداره اون نظرشو گفته درکل 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

بگو پس ازین به بعد همیشه چتری میزنم 😁

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

دخترم موهاشو چتری زده بود روزی صد بار بهش می گفتم چقدر زشت شدی🤣🤣🤣

مامانم بگه عیب نداره کی نظر همسایه رو پرسید اخه😐😂😂😂😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

خب وقتی بهتون نمیاد چرا بدت میاد؟به اون ربطی نداره اون نظرشو گفته درکل

خب استارتر که ازش نظر نخواسته شاید از نظر خودش قشنگه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

خب وقتی بهتون نمیاد چرا بدت میاد؟به اون ربطی نداره اون نظرشو گفته درکل

اتفاقا همه دوستام بهم می گفتن خوشگل شدی و اینا

فقط دو نفر تا حالا بهم گفتن😐

اتفاقا همه دوستام بهم می گفتن خوشگل شدی و اینافقط دو نفر تا حالا بهم گفتن😐

خب الکی میگن دوستای ادم ، که ناراحت نشیم 😂