2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورودیهای جدید یک و چارصد شده

خاک تو سرشون گدا گشنه ها 

تو خوده قانون اساسی نوشته برای آموزش وپرورش و تحصیلات عالی امکانات رایگان باید باشه اونوقت اینا هرترم کلی میکشن رو شهریه

اخه میگن برو کافی نت واس ثبت نام غير حضوری

ثبت نام اولیه رو انجام دادی یانه هنوز ؟

برا ما سوابق بودیم دانشگاه خودش انجام داد ولی انتخاب واحد رو خودم از سایت گلستان انجام دادم

ثبت نام اولیه رو انجام دادی یانه هنوز ؟برا ما سوابق بودیم دانشگاه خودش انجام داد ولی انتخاب واحد رو ...

ثبت نام اره منم باسوابق 

جواب اومد علوم تربیتی قبول شدم 

میگن باید بری کافی نت ثبت نام غیر حضوری 

اخه میگن ثبت نام غير حضورینمیدونم ک چیکار کنم

ببین تو اول باید از دانشگاه کد دانشجویی و رمز بگیری.وقتی اینو بگیری که خودت باید تمام کاراتو تو سایت گلستان انجام بدی.وقتی خودت از سایت انجام بدی ینی غیر حضوری دیگه.فقط قبلش باید مدارک دیپلم و اینا رو به دانشگاه داده باشی و کد دانشجویبتو گرفته باشی

ثبت نام اره منم باسوابق جواب اومد علوم تربیتی قبول شدم میگن باید بری کافی نت ثبت نام غیر حضوری

آخه مدارک رو که باید خوده دانشگاه بگیره ن کافی نت 

کافی نت فقط برات انتخاب واحد میکنه که اونو خودتم میتونی انجام بدی از سایت گلستان 

حالا برو از کافی نت بپرس ببین چی میگه 

ولی نگران نباش شهریه رو فقط موقع انتخاب واحد پرداخت می‌کنی ن ثبت نام