2777
2789
عنوان

یکی از همسایمون 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 69 پست
والا ۹ساله هم‌میگه اسمم اینه...‌از این شهر هستم..پدرومادرم اسمشون اینه..راحت پیداش میکنن برمیگردونن. ...

همینو بگو... 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گم شدم ۲۰ سالم بوداصلا نمیشه پیدا کرد ی خانومه اونجا میگف ۲۰ روزی پسرش گمشده

خدایی چی میگید 

من دوبار رفتم اربعین عراق در این حدم بی در و پیکر و بی نام و نشون نبوده اونی که این همه مدت گم بشه اونم با این سن و سال 

یا خودش نخواسته برگرده یا دزدیدنش

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خدایی چی میگید من دوبار رفتم اربعین عراق در این حدم بی در و پیکر و بی نام و نشون نبوده اونی که این ه ...

بیا برو بابا دروغم چیه من اربعین تو حرم گم شدم تو شلوغی و چندساعت تموم نمیتونستن پیدا کنن خانوادمو

مث اینکه دارن راجب یه کشور عرب غریبه حرف میزنن کرج نیستن که ادرس خونتو بدن صب بری پیدا شی

برو یه اعلام از گمشده های حرم بگیر بعد بپر ب بقیع

بیا برو بابا دروغم چیه من اربعین تو حرم گم شدم تو شلوغی و چندساعت تموم نمیتونستن پیدا کنن خانوادمومث ...

دختر خوب این گم شدن با اون گم شدنی که میگی فرق میکنه 

نهایت چند ساعت بود دیگه بعدش میرفتی موکب یا زنگ میزدین همو پیدا میکردین و تمام 

نه ۱۴ سال تمام خبر از خانواده ات نگیری😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

کی پیدا شدی

۱۴سال بعد😂