2777
2789

جلوی جمع گفت زن فلان برادرم روزی پنج میلیون معلم خصوصیه کار می‌کنه

تو هم هیچی 

وای انقدر ناراحت شدم خیلی جلو خودمو گرفتم دفاع نکنم

مادر شوهرم خیلی زبون داره ولی قشنگ حس کردم خورد شد خجالت کشید

ولی گفت فلانی و فلانی هم،که توجمع بودن اون لحظه،گفت اینا هم خرج زن و بچشون میدن مگه فقط منم که خرجم شوهرم میده

گفت باشه ولی ماشاالله زن داداشم معلم خصوصی روزی پنج میلیون درآمد درمیاره برا شوهرش

الان اون تاپیک پربازدیده رو دیدم واقعا راست میگفتن توی تاپیک،اگه زن بخواد هم بیرون و هم تو خونه کار کنه که داغون میشه،اره یه جاست یه شغل عشقته اینجا برو

ولی وقتی تواناییش نداری و فقط برا از بقیه کم نیاری و حرفایی که میزنن که زن مستقل باشه و فلان بخاطر اینا اشتباهه خودتو داغون کنی

بخاطر حرف شوهرت که میگه زن باید مستقل باشه،زن فلانی چقدر درآمد داره،اشتباهه بری سرکار

باور کن اون مرد فقط میخاد بار مسئولیت از رو دوش خودش برداره

مردا خیلی پررو شدن تو خونه که کار نمیکنن،کاره بیرون از خونه هم خیلی دلشون میخواد از سرخودشون باز کنن

بعضی مردا دوست دارن فقط بخورن بخوابن،برن تفریح،نه به زن برسن،نه مسئولیت بچه داری داشته باشند

جدیدا که هزینه های زن و بچه هم از رو دوششون برداشته شده 

اونا اومدن این جریان و راه انداختن که فقط کار خودشونو کم کنن و از زیر بارمسئولیت فرار کنن

چرا ما جریانه مردا باید مستقل بشن راه نندازیم؟ از سرکار که میان آشپزی کنن برا خودشون،لباساشونو مرتب کنن بشورن اتو کنن،ظرفاشونو بشورن،لیوان آبی که میخورند کف خونه بردارن،به بچشون برسن

چرا مردان مستقل نمیشن که دستشون جلو زنشون بخاطر هرروز غذا و نگهداری از بچشون دراز نباشه؟

چرا فکر میکنید مستقل شدن فقط برای کار بیرون از خونست؟اون که کارای شخصی خودشونو انجام بدن و از پس وعده های غذاییشون بر بیان که منطقی تره اسمشو بزاریم مستقل شدن

آره یکی هست مجبوره بره سرکار خانم،یکی هست عاشق کارشه،یکی هست دوست داره بره

آره اونا برن سرکار

مثل یه مردی که مجبوره خودش آشپزی کنه تنهاست و شرایط براش اینطوره،یا یه مرد عاشق آشپزی یا از بچش نگهداری گردنه اینا انجام بدن خیلیم عالیه

ولی اون زنی که شرایطش نداره  نباید ازش چنین درخواستی کرد،زنی که توانایی نداره و همه انرژیش داره تو خونه می‌ره نباید ازش بخوای کار بیرون هم هندل کنه

جامعه نباید به سمت این بره که زن وظیفه داره بیرون هم کار کنه و کمک خرج شوهرش باشه

پس شوهر کرده که چی؟که خودشو نابود کنه از فشار کار بیرون و خونه؟خونه باباش که بهتر بود نه کار خونه میکرد نه اجباری برای کار بیرون

روحیش داغون میشه که،زن قلب خونست باید انرژی داشته باشه،شاد باشه,نه اخرشب مثه جنازه باشه از خستگی زیاد

حرف من اینه کار بیرون مال مرده و کار خونه مال زن

حالا این وسط کسایی دوست دارن وظایف همسرشونو هم انجام بدن و تواناییش و دارن و لذت میبرن

ولی یه جاست دوست ندارن،تواناییش ندارن،خیلی زور بزنن وظایف خودشونو انجام بدن

اینجا غلطه غلطه غلطه توی جامعه فرهنگ اینو درست کردن که زن وظیفه داره کار کنه پا به پای مرد و فشار کار مرد باید نصف بشه که اذیت نشه و زنش هم خرجی بیاره

دوتا دختر عمو دارم خواهرن،اون یکی خونه دار و وظایف کار بیرون رو دوش مرد و مرده هم روز به روز تلاششو بیشتر کرد و الان چندتا ماشین دارن خارجی و شاسی بلند و تریلی،چندتا خونه دارن،هر سال همه وسایل خونشون عوض می‌کنه،در کنار شغل خودش دوتا شغل دیگم راه انداخته اقاهه

خانمش تو خونه نشسته قشنگ خانمیشو میکنه،بهترین لباسها،بهترین خوراک،هرماهم شوهرش پول زیاد می‌زنه حسابش

اون یکی خواهر از اول افتاد دنبال شغل،،،، شوهرش روز به روز پررو تر شده حتی حقوق زنه کامل ازش میگیره

با اینکه درآمد داره نه لباس درستی،نه خونه زندگی به دردبخوری،نه وسایل نو کردنی هیچی

فقط تنها چیزی که عوض شده زبون شوهرش روز به روز درازتر شده

دوتا خواهر فقط چهارسال اختلاف سنی دارن اون یکی جوون و بچه سال میزنه

این یکی پیر ...و میزنه پونزده سال از اون بزرگتر باشه

خودش می‌گفت که خیلی فشار روشه نمیدونه کار خونه کنه،بچه هاشو نگه داره،سرکار بره،با پررویی های شوهرش بسازه

من خودم ترجیحم رو شاغل شدنه خودمه 

ولی بعضی خانومای پیک می برای اینکه خودی نشون بدن و بگن بهترن برای ازدواج این چیزا رو راه انداختن

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووون نصفه خوندم ولی درست میگی ....

من ک میگم زنای باسیاست (البته اونا ک من دیدم) هیچ کدوم سرکار نمیرن فقط ب فکربچها و شادی و تفریح خودشونن کنارش ی غذا و خونه داری هم میکنن ( تمام انرژیشون را برای خونه نمیذارن) 

و تمام مردهایی ک واقعا مسئولیت پذیرن ابدا از زن کارو پول نمیخوان مگه اینکه انتخابخود خانم کار بیرون باشه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

البته کمک کردن به یه اقا که علی رغم تلاش نمی تونه زندگی رو پیش ببره کار بدی نیست 

ولی یه سری پیک می بیان کار خانمای خونه رو بی ارزش کنن تا به چشم بیان قشنگ نیست 

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه
البته کمک کردن به یه اقا که علی رغم تلاش نمی تونه زندگی رو پیش ببره کار بدی نیست ولی یه سری پیک می ب ...

باور کن اگه تو کار همون مردی که نمیتونه هندل کنه هم دخالت کنی روز به روز تلاششو کمتر می‌کنه

زن اصلا نباید به پول و کار مرد کمه فکر کنه و استرس بکشه

حرف من اینه درصورتی سرکار برو که خودت دوست داری و ازش لذت میبریو اون کار عشقته یا همسرت واقعا از کار افتادن و نمیتونه

نه فشار و استرس کار بیرون هم به وظایف خونت اضافه کنی و خودتو استرسی کنی

و شوهرت تلاششو نصف کنه

راست میگی بخدا که حرف دل منو زدیولی یه عده مخصوصا آقایون و بعضی مادرشوهرا تازه دنبال عروس حتمااا کار ...

آره دقیقا خیلی جاها دیدم اکثرا مادرشوهرا این فرهنگ رو جا انداختن برای راحتی پسرشون

کاش بابای ماهم مثل مامانای اونا فرهنگ بندازن داماد باید مستقل باشه خانه داری بلد باشه

آره دقیقا خیلی جاها دیدم اکثرا مادرشوهرا این فرهنگ رو جا انداختن برای راحتی پسرشونکاش بابای ماهم مثل ...

والا 

البته بابای من طرفدار مرداست فکر اونم همینه و حقوق مادر و خواهرم خرج خونه میشه اون بیکاره کلا

یا حسین
والا البته بابای من طرفدار مرداست فکر اونم همینه و حقوق مادر و خواهرم خرج خونه میشه اون بیکاره کلا

به نظرت اگه مادروخواهرت کار نمی‌کردن تلاش نمی‌کرد بازم؟

والا البته بابای من طرفدار مرداست فکر اونم همینه و حقوق مادر و خواهرم خرج خونه میشه اون بیکاره کلا