2777
2789
عنوان

شما اگر جای ما باشین چکار میکنید بنطرتون ما چکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 27 پست
من خودم چون دختر پسر دارم خیلی مراسم خواستگاری دیدم شما دودلی نکیندمحکم وایسین بگید می‌خواهیم خودتو ...

ما همین کارو کردیم از شب اولی که رفتیم تقریبا ۳ ماه میگذره ما تمام این مدت مدام زنگ می‌زدیم می‌رفتیم میومدیم مهمونشون میکردیم اینور اونور کلا مادر پدرم خیلی ذوق داشتن خیلی پیگیر بودن ...اما یهو قبل آزمایش همچی بهم ریخت داداشم با دختر دوست نیست شماره ندارن اما شبی که اومدن خونه ما باهم رفتن اتاق حرف بزنن دختره به داداشم گفته بود شما چرا انقد مارو کلافه کردین چرا انقد پیگیرین داداشم گفته بود یعنی چی گفته بود شوخی کردم جدی نبود حرفم داداشم اینو اونموقع بما نگفت بعد از اینکه اونا منصرف شدن بما اینو گفت ....

داداشم دوسش داره و خیلی خیلی سخت ینفرم انتخاب می‌کنه خیلی ذهنش درگیر اون دختر هست اما پدرمادرم میگن مارو امیدوار کردن رفتیم اومدیم دقیقا همون روزی که رفتیم آزمایش با کلی ذوق بخدا مادرم از شدت خوشحالی داشت پرواز می‌کرد انگار چون یدونه پسر داره بعد تا ظهر جلو کل محل چرخیدیم خوشحال خندان حتی انگشتر نامزدی و انتخاب کردن که بعد جواب آزمایش بیان بخرن یهو مادرش تا فهمید جواب آزمایش یکم مشکل داره کلی بهونه الکی آورد و گفت خداحافظ اصلا فرصت نداد مادرم حرف بزنه ....برا همین پدر مادرم خیلی ترسیده شدن یا انگار فکر میکنن کوچک شدن ....

ی دلیلشون اینه که میگن شاید پدر دختره داره دخترش مجبور می‌کنه ی دلیل دیگه میگن می‌ترسیم مادرش بعدا هم دخالت کنه

ولی داداشم دوستش داره .‌‌

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ببخشفد ولی شما خانواده وسواسی هستيد خیلی دل دل میکنیدشاید شاید شما کار دستتون‌می‌ده محکم باشندزنگ ب ...

بخدا انقد زنگ زدیم انقد رفتیم انقد پیگیر شدیم خیلی زیاد هرروز مادرم زنگ میزد احوال پرسی باهاشون میکرد ولی مادرش تا جواب آزمایش و فهمید که یکم مشکل داره باید تکرار بشه گفت دخترم منصرف شده فا.ل گرفتیم فلان چنان نه دیگه خداحافظ 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من یه خواستگار  سنتی داشت که به زور خواهراش میخواستن زن بگیرن

جلسه اول اومد  خونه مادرم 

خیلی اخمو بود

بد لباس پوشیده بود

برنامه ازدواج نداشت. به زور

رفت داخل اتاق با خواهرم حرف زد

خواهرم هم خوشش نیومدخلاصه رفتن.

فرداش خوده پسره تنها پاشد اومد خونه مادرم اصرار اصرلر که من فقط دختر شمارو میخوام 

هنوز عقد نکرده بودن هر روز  تنها پا شد اومد کلی کادو گرون آورد تا دل خواهرم دست آورد تا زنش بشه

الان دوماد  خیلی خوبه مادرم. 

مرد باید خیلی پیگیر باشه .  بارها بارها اصرار کنه. باید محبت کنه

با یه جواب رد که نباید عقب بکشید

خواهر من یه خواستگار سنتی داشت که به زور خواهراش میخواستن زن بگیرنجلسه اول اومد خونه مادرم خیلی اخ ...

بله درسته آخه دختره سنش کمه البته ما رسم داریم دختر زود ازدواج می‌کنه دختره ۱۵ سالشه اونا کلا همه دختراشون زود ازدواج میکنن می‌ترسیم راضی نباشه دوروز دیگه بزنه زیر همچی

یعنی میگین مادرم مجدد زنگ بزنه ب مادرش ؟ آخه پدر مادر من میگن ما زنگ نمی‌زنیم چون از اول مخالف بودن ولی بعد راضی شدن ولی از روزی که مادرش اینارو به مامانم گفت خیلی شدید ازشون کینه گرفتن ..‌بخدا انقد سردرگم هستم میترسم اصرار کنم زنگ بزنه فردا روزی بد یا خوب شد بگن تو گفتی اگر هم نگم دلم برای داداشم می‌سوزه 

مشکل چی داشته

گفت کم خونی دارن باید تکرار بشه که اصلا مادر دختره تا همینو فهمید گفت دختر من منصرف شده 

بله درسته آخه دختره سنش کمه البته ما رسم داریم دختر زود ازدواج می‌کنه دختره ۱۵ سالشه اونا کلا همه دخ ...

برا آینده پیش داوری نکنید

خانواده  باید پیگیر بشن

هنوز هیچی نشده کدورت

برا آینده پیش داوری نکنیدخانواده باید پیگیر بشنهنوز هیچی نشده کدورت

دیشب پدرش زنگ زده بود بابام گفته بود اگر دخترت راضی هست مشکلی نداره تا برن مجدد آزمایش تکرار کنن باباش چندبار گفت دوسه روز مهلت بدین من یک صحبتی با دخترم کنم خودم بهتون زنگ میزنم حالا صبحی میگفتن ما زنگ نمیزنیم خودش زنگ بزنه می‌خوان یکاری کنن نشه واقعا ...چون از هرکسی تحقیق کردن بد مادرش و گفته ....اصرار کنم یعنی من؟

انشالله خیره

ممنون عزیزم 

ممنون عزیزم اول اینکه مادرش گفت تفاوت سنی با اینکه سن داداشمو از همون جلسه اول میدونست داداشم ۲۶ سال ...

عروس چند سالشه 

داداشت که سنش خوبه 

امیدوارم بعد سر گرفتن وصلت 

مادر دست از سرشون بر داره 

چون پیداست پدر و مادر با هم دیگه هم نظر نیستند 

اآقا پسر کم خونی داره؟

ما جواب آزمایشم تلفنی گرفتیم دقیق نفهمیدیم اما وقتی گفت باید تکرار بشه مادرم گفت که مشکلشون چیه گفت پسرتون کمی کم خونی دارن اما دختر خانم کم خونی بیشتره باید تکرار بشع