2777
2789
عنوان

همسایه جهنمی رو چیکارکنم

198 بازدید | 17 پست

همسایمون یک بار تذکر دادیم کعه ساعت یک شب به بعد یرصدا نکنید خیلی هم محترمانه گفتیم فایده هداشتب کسی میشناشختش گفتم بهش بگو  حالا لج کردع ک چرت ب فلانی گفتید از اونجای روانی و بی فرهمگ از اب دراومد 

دیگه ساعت ۳ شب ماشین لباسشویی از این قدیمی ها ک صدا میده روشن میکنه تا ۶ صبح اونم خالی . ی شب هم جارو برقی روشن میذاره میذاره 

کلا تایم استراحت و خواب اسپیکر تا ته صدا میذاره

مدیر ساختماننداریم ویلایی هست و دیوار به دیوار و دیوار نازک

به یکی گفتم گقت خسنش میش ول میکنهاما یک ماهه ول نکرده

گفتم تماسباپلیس بگیرم گفتن پلیس هیچکاری نمیکنه الکی ی صورت جلسه میکنن و اون باز میاد بدتر میکنه 

من چیکارکنم ارامش ندارم خدا چرا کازی به این ادمهای ظالم نداره

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

کی گفته پلیس نمیتونه کاری کنه تا سه بار پیگیر شکایتت بشی ترتیب اثر نداد بابت سرو صداش باره سوم جریمه میشه مالک و ۶ ماه حبس داره

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

خب موقع خواب دوتا آفتابه آب پر کنین بعد برید کنتورو بزنین بابا برید بخوابید 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته پلیس نمیتونه کاری کنه تا سه بار پیگیر شکایتت بشی ترتیب اثر نداد بابت سرو صداش باره سوم جریمه ...

اصلا اینطوری نیس 

والا اگر اینطوری باشه

اصلا اینطوری نیس والا اگر اینطوری باشه

من دیدم والا شما هم شکایت کن ازش بیخود میکنه ایجاد سرو صدا میکنه بی فرهنگا

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

ماهم یه همسایه داشتیم شبا از بوی مصرف موادش روانی میشدیم زنگ زدیم پلیس گفت باید اولین برین دادگاه شک ...

اره تازه میکشونتت کنار میگن از اینجا برو

منرفتم کلانتزی حضوری گفتم ک نیان محل دردسر بش لج کنه بدتز

تنها حرفی ک زد گفت برو

نمیگن مردم از کجا بیارن ک فوری بلند بشن برن

من دیدم والا شما هم شکایت کن ازش بیخود میکنه ایجاد سرو صدا میکنه بی فرهنگا

میگم که رفتم کلانتری حضوری ک نیان خودشون دردسر بش

خیلی راحت مامور گفت اسباب کشی کن برو خونه زیاده

نمیگن با کدوم پول

اره تازه میکشونتت کنار میگن از اینجا برومنرفتم کلانتزی حضوری گفتم ک نیان محل دردسر بش لج کنه بدتزتنه ...

دقیقا

بهشون گفتم آقا من صاحب خونه هستم اونم مستاجر یکی دیگه س چرا من باید خونمو به خاطر یه مستاجر بفروشم

گفت خب پس یا کنار بیا یا برو دادگاه نامه بیار

به خدا تو این شرایط هیچ کاری نمیکنن

دقیقابهشون گفتم آقا من صاحب خونه هستم اونم مستاجر یکی دیگه س چرا من باید خونمو به خاطر یه مستاجر بفر ...

خدالعنتشون کنه نمیدونم چیکارکنم بخدا

نه حضوری زفتم پیشنهاد داده ک یلند بشید از اینجا این هم برخورد یا ادم ظالم

همسایه باید پلیس رو ببنه

همسایه ما زیاد اذیت میکرد  هی با مهربونی زبان خوش میگفتن اذیت هاش رو بیشتر میکرد ماشین پلیس رو دید پلیسه خوبی  تذکر داد ماهم کلی داد و بیداد کردیم که مردم بیاد این همسایه پدرمون رو دراوده دست از سرمون ورداشت

خیلی عوضی بودن حتی بعد رفتم پلیس بازم تهدید میکردن که اذیت مسکنم ولی جلوی پلیس جور دیگه ای رفتار میکردن حالا به دوستاشونم زنگ زده بودن بیان شهادت بدن که ما دروغ میگم 

الان چندهفته اس از شرمزاحمت هاشون راحتیم کاش واسه همیشه  دست از اذیت کردن بردارن 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
همسایه باید پلیس رو ببنههمسایه ما زیاد اذیت میکرد هی با مهربونی زبان خوش میگفتن اذیت هاش رو بیشتر م ...

تا وقتی پلیس میبنن رنگشون میپرن بعد میگن برو هرچی دوستداری زنگ بزن و هی بیشتتر اذیت میکنن اینها از رو برو نیستن