2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عراق رفته بودم همش میگفتن میخوایم از ایران دو سه تا زن بگیریم. چند همسری!

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

ملاک‌شناخت کافی و مشاوره قبل از ازدواج هست...من اگر مشاور تایید نکنه به هیچ عنوان حاضر نیستم ازدواج کنم. چون اونها تجربه دارند،صدها زوج مختلف را دیدن و میدونن...عجله نکن خواهر جان. کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

عراقیه ۲۹ سال وضع مالیش عالیعربای کشورمونم ۲۶ سال وضع مالی معمولی

تو سوالم تحصیلات و اخلاق و خانواده هم بود عزیزم

بستگی ب خودت داره ، من با بی پولی کنار نمیام حقیقتا 

اگه جفتشون در یک سطح هستن و تنها اختلافشون وضع مالیشونه و تو هم مثل من تحمل بی پولی نداری با همون عراقیه ازدواج کن و البته تبعات و شرایطشم حتما در نظر بگیر

محل زندگی بعد ازدواج؟

محل اشتغالش؟

و...

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
من عراق رفته بودم همش میگفتن میخوایم از ایران دو سه تا زن بگیریم. چند همسری!

من عربم اما به شدت ازشون نفرت دارم

درسته همه یکی نیستن ولی اصلا ازشون حس خوبی نمیگیرم

با اینکه هم زبونمونن ولی متنفررم ازشون

تو سوالم تحصیلات و اخلاق و خانواده هم بود عزیزمبستگی ب خودت داره ، من با بی پولی کنار نمیام حقیقتا ا ...

برا من نیس عزیزم

دوستم گفت واسش تاپیک بزنم

محل زندگی بعد از ازدواج تو عراقه

خانوادشونم اونطور ک دیدیم خوب بودن دیگه نمیدونم دقیق چطورن ولی تو ظاهر اوکی بودن

یعنی پولو انتخاب کردید؟

اگر با عراقي بودنش مشكلي نداري عراقي رو انتخاب كن 

پول مهمه 

خارجي نگفتم عراقي گفتم 

من به خاطر جنگ ٨ ساله ايران و عراق از عراقيا خوشم نمياد وگرنه با خارجي بودنش مشكلي ندارم 

ولي چون عراقيه مجبورا انتخابم شد ايراني