الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فعلا که نمیشه باید حد اقل ۳سال از تاریخ پایان کار بگذره و گرونه اداره دارایی مالیات زیادی می گیره ولی بعد از ۳ سال دو واحد رو به نام ایشون می زنم اگه عمرم به دنیا باشه
چقدر پرتوقع بوده برادر شوهرت ارث تنها پشتوانه زن هست یه مرد خیلییییی باید بی غیرت باشه چشمش دنبال او ...
یه تیری تو تاریکی میندازن کمی قهر و کمی عربده کشی و زنشون رو تو موقعیتی قرار میدن که برای ارامشش از حقش بگذره در حالی که تن اون پدر اون مادر تو قبر می لرزه که سالها دست رنجش رو دوماد بخوره ولی خانم باید خودش عاقل باشه گول نخوره
چرا باید سه سال بگذره؟!یعنی خونه ای که تازه ساخته شده رو نمیشه سند بنام کس دیگه ای زد؟؟
میشه ولی اداره دارایی مالیات زیادی می گیره و فروشنده رو جزو انبوه سازها به حساب میاره ولی بعد از ۳ سال مالیات انتقال به حالت عادی بر می گرده من رفتم دفترخانه که کارهاش رو انجام بدم گفت مالیاتی زیاد میشه فعلا صبر کن