2777
2789
عنوان

خانما شوهرا تون به ارو پدرتون چشم دارن اقایون م بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 41 پست
بله شد مدتها سرد شده بود با زنش ارثش به پول الان شاید دو‌میلیاردی بود منتها یه جاهایی نباید کوتاه بی ...

چقدر پرتوقع بوده برادر شوهرت ارث تنها پشتوانه زن هست یه مرد خیلییییی باید بی غیرت باشه چشمش دنبال اون باشه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظلا فروختن شما از خونه چیزی بنامشون نزدین؟

فعلا که نمیشه باید حد اقل ۳سال از تاریخ پایان کار بگذره و گرونه اداره دارایی مالیات زیادی می گیره ولی بعد از ۳ سال دو واحد رو به نام ایشون می زنم اگه عمرم به دنیا باشه

کاربر آقا 
چقدر پرتوقع بوده برادر شوهرت ارث تنها پشتوانه زن هست یه مرد خیلییییی باید بی غیرت باشه چشمش دنبال او ...

یه تیری تو تاریکی میندازن کمی قهر و کمی عربده کشی و زنشون رو تو موقعیتی قرار میدن که برای ارامشش از حقش بگذره در حالی که تن اون پدر اون مادر تو قبر می لرزه که سالها دست رنجش رو دوماد بخوره ولی خانم باید خودش عاقل باشه گول نخوره

فعلا که نمیشه باید حد اقل ۳سال از تاریخ پایان کار بگذره و گرونه اداره دارایی مالیات زیادی می گیره ول ...

چرا باید سه سال بگذره؟!یعنی خونه ای که  تازه ساخته شده رو نمیشه سند بنام کس دیگه ای زد؟؟

یه سوال شما که وضعت خوبه چرا با پسر هیچی ندار ازدواج کردی؟!

پسر خاله عاشق شدیم این هیچ من هفت سال بخاطرش تو یه اتاق تو خونه پدر شوهرم که خودشون. مستاجر بودن زندگی کردم 

یه تیری تو تاریکی میندازن کمی قهر و کمی عربده کشی و زنشون رو تو موقعیتی قرار میدن که برای ارامشش از ...

مزدا راضی نیستن نمی دونگ از دارایی خودشون و یا پدرشون بنام زنشون کنن ولی انتظار دارن خانم کل دارایی شو بده مرد مفت بخوره

اینچیزارو میبینم میگم بعضیا حق دارن به دختر ارث نمیدن ازبس داماد جماعت مفت خورن

چرا باید سه سال بگذره؟!یعنی خونه ای که تازه ساخته شده رو نمیشه سند بنام کس دیگه ای زد؟؟

میشه ولی اداره دارایی مالیات زیادی می گیره و فروشنده رو جزو انبوه سازها به حساب میاره ولی بعد از ۳ سال مالیات انتقال به حالت عادی بر می گرده من رفتم دفترخانه که کارهاش رو انجام بدم گفت مالیاتی زیاد میشه فعلا صبر کن

کاربر آقا