2777
2789
عنوان

شوهرم به خودش میرسه حس بدی میگیرم

269 بازدید | 16 پست

چند روز دیگه زمان زایمانمه و خیلی احساس داغون بودن دارم حسابی وزن اضافه کردم. موهای زائدم دوباره برگشته و نمیتونم لیزر برم. روتین پوستیم رو نمیتونم انجام بدم و همیشه خستم مثلا میرم حموم میام چند دقیقه باید با حوله بشینم تا حالم جا بیاد و خستگیم بره.

شوهرمم اولا اصلا نمیدونست دئودورانت و بادی اسپلش چیه‌. خودم انقدر بهش گفتم استفاده میکنه یا مثلا دیگه هر روز حموم میره اصلاحاش رو زود به زود انجام میده.

ولی من خودم چیزایی که روش تاکید داشتم رو الان نمیتونم انجام بدم خیلی حس بدی دارم بعد از به دنیا اومدن بچه هم حتما شرایط بدتر میشه.

همچین حسایی تو بارداری و بعدش سراغ شما نیومده بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش بلاخره بچه رو یکی نگه میداره مادری خواهری یا شوهرت شمام به خودت میرسی 

الان از شیرینی بارداری و زایمانت لذت ببر سعی کن خاطره خوبی بسازی ازشون 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

خودتو با شوهرت مقایسه نکن

از شکمت دو روز دیگه نی نی میاد بیرون

بزار برسه شمام زایمان کردی ان شالله کم کم به روتین قبلیت برمیگردی

غصه نداره

بنظرم دغدغه ت بزار چیزای مهم تر مثل حال خوب خودت ، تربیت بچه

بعدش بلاخره بچه رو یکی نگه میداره مادری خواهری یا شوهرت شمام به خودت میرسی الان از شیرینی بارداری و ...

بله بابت زایمان و به دنیا اومدن دخترم خوشحالم ولی یه وقتایی این فکرا میاد تو سرم

انشاالله که اینطور باشه

آره بابا من سه بار زایمان کردم

بعد زایمانت حسالب مایعات بخور مواد بی حسی ازت خارج بشه چایی نخور کم خونی میگیر 

شیربادوم خرما عسل اینا بخور 

آب کرفس بخور

آب گوشت 

اگه بچه ت زردی نداشت البته میتونی گرمی بخوری 

چرا دقیقا منم باردارم ماه چهارم اینطورم من چون خیلی بد ویارم اصلا حالم از خودمم بهم میخوره اصلا ب خو ...

حالا ماه چهارم شکم خیلی جلو نیومده

من روزای آخرم شکمم داغون شده خودم بدم میاد ازش

حالا ماه چهارم شکم خیلی جلو نیومدهمن روزای آخرم شکمم داغون شده خودم بدم میاد ازش

میگم که چون بدویارم دایم در حال عقب زدن و بالا اوردنم دیگه واقعا حوصله خودمم ندارم فقط در حد دوش روزانه و لباس مرتب پوشیدن همین