شاغل هستن عزیزم اما میدونه که من توانایی کار ندارم سخته برام هم کار بیرون هم خونه خودشون اهن فروشی د ...
بسیار عالی واقعا وقتی خانم شاغل هست لازم هست که همسر هم کمکش کنه، ولی همسر من با اینکه مرد فهمیده ای هست میگه اگر کار بیرون باعث بشه نتونی به بچه ها و خونه برسی دوست ندارم شاغل باشی منم حرف گوش کردم با اینکه ادامه تحصیل دادم برای شاغل بودن
🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
یه سوال بپرسم ؟پس خودت چی خواسته های تو چی ؟خب طبیعیه وقتی مرد کار کنه میتونه مایحتاج اولیه را فراهم ...
اولا من چون خیلی به استراحت علاقه دارم ،نمیتونم مثل خانمای شاغل که هر روز صبح میرن صبح زود سرکار به خودم فشار بیارم ...دوما همسرم طلا فروشی دارن یک از کارتشهاشون که همیشه پول توشه دست منه منم خرج میکنم والبته اطرافیانم میگن خرجت خیلیه ، ولی دوست داشتم یه کاری بود که هفته ای ۳ بار نصف روز کار کنم مثل دبیری...البته اینم بگم که همسرم از قبل ازدواج بهم گفت که من خانم شاغل نمیخوام
🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
یه سوال بپرسم ؟پس خودت چی خواسته های تو چی ؟خب طبیعیه وقتی مرد کار کنه میتونه مایحتاج اولیه را فراهم ...
البته اینم بگم من اگر شاغل هم بودم ماهی یک کفش و کیف نمیخریدم چه خبره سالی چند بار خرید میکنم خرید شیک و حسابی ولی نه دیگه هر ماه .الان شهریور ۴ تا کت و شلوارو مانتو خریدم تا پالتو زمستونی بیاد .ولی کلا خانما به خرید علاقه دارن زیاددد