2777
2789

اصلا عادت ندارم به این حالت این ادمی که هستم ولی هیچ کاری نمیکنم 

میرم سر کار میام مدام خوابم 

من از همون راهنمایی تیزهوشانی بودم 

رتبه کنکورم ۴۱۷ شد حالا بماند که بخاطر پول رفتم فرهنگیان 

تو کل این سال ها من کلاس خصوصیام پر بودن به حدی که جای خالی نداشتم شبونه گاهی کلاس برگزار میکردم 

من پدر مادر ندارم مامانبزرگم حامی من بود دو ماه پیش از دستش دادم در به در شدم بی خونه شدم خونه فکو فامیل میمونم هیچ جا انگار راحت نیستم 

انگار کل روح و جسمم سرگردان حالم خوب نیست 

نه شاگزد قبول کردم امسال 

نه ارشدمو ادامه دادم باید استاد انتخاب میکردم برای پایان نامه هیچ کاری نکردم 

لیسانس دوممو سال اخر بودم امسال انتخاب رشته نکردم 

همه حقوقمم میدم به خوراک و دکتر خواهر معلولم 

شدم یه ادم به درد نخور بی پول 

حالم از خودم بهم میخوره 

اخه وقتی مامانیم بود کمکم میکرد همه چیمو اماده میکرد حواسش بهم بود صبح میرفتم ۱۰ شب میومدم خونه میدونستم مامانیم با عشق منتظرمه 

من خیلی ضعیفم 

میرم خونه مامانی دلم میخواد بازم اونجا بخوابم شاید یکم خستگیام کم بشه ولی نمیشه عموهای معتادم هستن ادمای غریبه میارن میترسم 

خودمو دوست ندارم من اینجوری نبودم 

وسط اون همه بدو بدو انلاین شاپ داشتم کمک خرجم بود 

الان توان هیچیو ندارم وقتی مامانیم نیست انگار هیچ کاری نمیتونم بکنم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

انشالله هرچه زودتر بشی همون آدم شاد و پر انرژی قبل

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحشون شاد باشه عزیزم هنوز توی سوگ مرگ هستی و طبیعیه این حالت انشاءالله به خودت میای و ادامه میدی تو بعد از خدا تنها امید خودت و خواهرت هستی

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
به پزشکی علاقه نداشتی عزیزم؟ میتونستی به بهترین دانشگاه ها بری خارج از شهرتچراا آخه

نتونستم مامانبزرگم پول نداشت گفتم برم یه رشته ای که زود به درآمد برسم 

گلم وابستگی به مادر بزرگ تون و حامی بودنشون شوک به شما وارد کرده ان شاءالله که با گذر زمان وتوکل به ...

انگار دارم زندگی میکنم ولی اون ادم قبل نیستم 

اطرافیانم باورم نمیکنن میگن خودت تنبلی میکنی 

ولی حالم خوب نیست

روحشون شاد باشه عزیزم هنوز توی سوگ مرگ هستی و طبیعیه این حالت انشاءالله به خودت میای و ادامه میدی تو ...

واسه خواهرمم کاری نتونستم بکنم بردنش بهزیستی 

نتونستم مامانبزرگم پول نداشت گفتم برم یه رشته ای که زود به درآمد برسم

عزیزدلم تو رتبه ات اونقدر خوب بود که دانسگاه هزینتو میداالبته فرهنگیان هم خودش عالیه

عزیزدلم تو رتبه ات اونقدر خوب بود که دانسگاه هزینتو میداالبته فرهنگیان هم خودش عالیه

نه درامدی نداری که دانشگاه های دیگه فقط فرهنگیان حقوق میده