2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد و برا کنکور خوندن

65 بازدید | 10 پست

بنطرتون برم دانشگاه آزاد یا ۲ سال بشینم کنکور بخونم یا برم دانشگاه آزاد در کنارش برا کنکور هم بخونم چیکار کنم اصلن میشه هم دانشگاه خوند هم کنکور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین رشتت چیه اگر تجربی هستی که به نظرم نمون حالا چیز دیگه هست فکر کن روش

من رشتم تجربی ولی هیچوقت کنکور ندادم 💔😐اگر برم دانشگاه هم زیر شاخه انسانی میرم آموزش ابتدای چیزی 

همون بهتر که ندادی نتیجه نداره که💔انسانی ام خوبه

میدونی میخام چیکار کنم میخام خیلی راحت برم دانشگاه که حداقل ۳ یا ۴ سال که میخام بخونم برا کنکور دیگ عمرم هدر نره روزی با استمرار ۵ ساعت بخونم میدونم‌ وقت میکنم روزی ۵ ساعت بخونم بعد که دانشگاه تموم شد آزمون استخدامی و کنکور باهم بدم قبول شدم رشته خوبی مستقیم میرم دانشگاه آزمون استخدامی هم قبول شدم فورن میرم سر کار و انتقالی میگیرم میرم سر کار نظرت چیه؟ 

قبولم که نشدم دیگ فدا سرم تلاشم کردم شغلم هم دارم 

میدونی میخام چیکار کنم میخام خیلی راحت برم دانشگاه که حداقل ۳ یا ۴ سال که میخام بخونم برا کنکور دیگ ...

آره خیلی خوبه آفرین به این همه تلاشی که میخوای بکنی 

اگر بخوای دیگه رفتی دانشگاه لازم نیست  کنکور بدی اگر به رشته ای که دانشگاه داری علاقه داری ادامش بده 

ولی خیلی ها هم دیدم که بعد چند سال دوباره کنکور میدن 

هرجور خودت میدونی باز 

آره خیلی خوبه آفرین به این همه تلاشی که میخوای بکنی اگر بخوای دیگه رفتی دانشگاه لازم نیست کنکور بدی ...

رشته اسونی انتخاب میکنم رشته آموزش ابتدای سخت نیست میخونم در کنارشم کنکور میدم هر سال امید وارم بتونم