melvine مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3509 عنوان با خانوادم قهرم از دیروز ظهر تاحالا چیزی نخوردم | مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 26 پست خیلی گرسنمه کتکم زدن تو دعوا کلی فحش و ناسزا بارم کردن ظهرم خواهرم گف بیا ناهار مامانم گفت نه غلط کرده سر سفره بیاد یا دست به یخچال بزنه تو بشین بخور فضولی نکن منم غرورم شکست نرفتم 💔تو یخچالم هیچی نیس پولم ندارمم برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍. 1404/07/26 | 13:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه۳۲۱ عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 5081 ببخشید تو رو خدا اسی خوردن قلوگاه گوسفندی با خیارسبز خطرناک نیس؟؟بچم حواسم نبوده رفته خیارسبز برداشته خورده قبلشم ی کم قلوگاه داده بودمش خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
آرتمیس_دریا عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 7950 من اگه با مادرم در حد مرگ دعوا میکردیم چه میذاشتن چه نه هیچ وقت با سفره قهر نبودم😂ولی خاهرام مث توان
binamoneshoon عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 8189 توچرا نشستی نمیخوری مگه بچه ای پاشو نزار زور بهت بگن یخچالو باز کن غذا درست کن واسه خودت تو سری خور نشید اون خونه مال بابات
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3509 برو خونه مادربزرگی کسی نیست شهر دیگه ان نمیزارنم بیرون برم برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3509 چند سالته؟ دعوا سر چی بود؟ حدودا 20 پشت کنکوریم گفتم مسافرت نمیام باهاتون درس دارم کتکم زدن و فحش 💔 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
bahar_g عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1876 نیست شهر دیگه ان نمیزارنم بیرون برم ای بابا خواهرت نمیتونه قایمکی چیزی بیاره
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3509 چرا؟ راستشو بگو اینجا همه داستان رو به نفع خودشون تعریف میکنن پشت کنکوریم گفتم مسافرت نمیام باهاتون درس دارم عادت دارن بزور میبرنم این ور اون ور نمیرسم ب درسام این سری مقاومت کردم کتک خوردم برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3509 مطمئنی خانواده تن؟؟؟؟؟😐😐 همینو بگو 😑💔 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
نازنین6677 عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 2076 اخه من فاز بعضی مادرارو نمیفهمم ادم بچشو گشنگی میده برا تنبیه اونم 24ساعت خجالتم نمیکشه از خودش اول به فکر سفرشه🫤🫤
جوجه_طلایی_بلا عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1444 پشت کنکوریم گفتم مسافرت نمیام باهاتون درس دارم عادت دارن بزور میبرنم این ور اون ور نمیرسم ب درسام ا ... حق با خودته تاییدت میکنم بعد توقع هم دارن بشی رتبه 100
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 12402 فقط امیدوارم این روزارو یادت نره و رفتار مادرتو فراموش نکنی هر چی تو خونتون هست برای پدرته دختر در خانه پدر نفقه داره به مادرت مربوط نیست بردار بخور ولی دیگه نزار خامت کنن