2777
2789

از لحاظ مالی اوکی باشن همه جوره ساپورتتون کنن باباهه برای پسره مغازه باز که طبقه بالای خونشو بدون اجاره بده بهش مادر شوهرم با شخصیت و مهربون باشه فقط یکم فضول و...

پدر شوهره هم خیلی ادم خوبی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه آدم حساسی باشم نهولی اگه آدم بی توجهی باشم به حواشی بله

اگه خودتو شوهرت شرایط کار تو یه شهر دیگه داشته باشین که خیلیم پیشرفت توش باشه و بتونی تو پای خودت وایسی ولی سختی و اجاره نشینی و...

کدومو انتخاب میکنی؟

چرا؟

جاری من بالاسر مادرشوهرم زندگی میکنه. وقتی میره سر کار، مادرشوهرم میره خونشو میگرده. 

خودش یه بار سوتی داد گفت فلانی منو امتحان میکنه، وقتی میره سر کار انگشترشو میذاره روی اپن آشپزخونه ببینه من برمیدارم یا نه! 

اگه نمیره تو خونه این بنده خدا پس از کجا میدونه جاریم انگشترشو کجا میذاره؟ 

این تازه یه موضوع خیلی کوچیکه. هر جا میخواد بره مادرشوهرم میره فضولی میکنه، هر چی می‌خره دستش میگیره میاره تفتیش میکنه. مهمون داشته باشه فضولی میکنه. 

حتی دعواشون میشه، مادرشوهرم سریع میره بالا طرف پسرشو میگیره میرینه تو زندگیشون و میاد! 

اگه خودتو شوهرت شرایط کار تو یه شهر دیگه داشته باشین که خیلیم پیشرفت توش باشه و بتونی تو پای خودت وا ...

اگه شاغل بودن اولویتم باشه بی شک میرفتم شهر دیگه 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
جاری من بالاسر مادرشوهرم زندگی میکنه. وقتی میره سر کار، مادرشوهرم میره خونشو میگرده. خودش یه بار سوت ...

مادر شوهره اینجوری نیس ادم با شخصیتیه

فقط ای خونه فلانی باید بری به فلانی باد زنگ بزنی تبریک بگی فلان کارو بکن اینو بخر اونو نخر

در کا ادمای با کلاسی هستن