2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 21680 بازدید | 333 پست
خب چرا برطرف نشده ؟ بعد شوهرت آبروی خودشو نمی‌بره تو ساختمان

خب باردارم و پرخطر هم هست چرا از بی ابرویی می‌ترسه ولی من بخاطر بارداریم هی باید بستری بشم و میگم نکنه اونموقع یکاری کنن

چه ربطی داره رابطه به بارداری.زنای ایرانی اکثرا تو بارداری رابطه برقرار نمیکنن بعد شوهرشون خیانت میک ...

من رابطه داشتم باز خیانت کرد ربطی نداره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زنه خیلی شره واقعا شره ب ترک دیوار هم فحش ناموس میده تو حیاط از رابطه شب قبلش حرف میزنه

من از دل اوم خانم خبر ندارم 

ولی یه خونه مستاجر بودیم از یه دختر خانمی احساس خطر کردم یکی دوبار وقتی دم در با همسرم همکلام بود از پشت سرشون دراومدم جفتشون زهره ترک شدن و خودشونو جمع کردن

یه بارم دیگه تقریبا اسباب کشی کرده بودیم بار یه کاری رفتیم دن در باز من تو ماشین بودم اون شروع کرد با پسرم که تو بغل شوهرم بود گوگولی پوگولی کردن منم یهو از توی ماشین داد زدم فلانی اسم همسرم رو گفتم بیا تو ماشین بچه گرمشه اونم دویید اومد و گازشو گرفت و رفتیم 

اگه احساس خطر میکنی یکی دو بار خودتو نشون بده .

این دختری که میگم ساعت ۲ شب دستشو میذاشت رو زنگ ما که بیا ماشینتو از جای پارک من بردار حالا جای پارک توی کوچه بود این زده بوو به نام خودش 

یاخدااا

بخدا انگار دنبال جذب مشتریه ،شوهرم بهش سلامم نمیکنه ولی وقتی شیطون بره تو جلد ادم و قطعا لذت خیانت خیلی بیشتره میترسم اونکارو بکنه چ بسا اینکه این زنه پولی هم نیست و رایگان میده ،خودشم ب دخترش میگه فقط میخوام ینفر بهم توجه کنه

من از دل اوم خانم خبر ندارم ولی یه خونه مستاجر بودیم از یه دختر خانمی احساس خطر کردم یکی دوبار وقتی ...

من شوهرم ماشالا قد بلندو هیکلیه و کلا زنا خیلی جذبش میشن من خیلی حواسم هست اما الان نمیتونم هی بپرم بالاپایین چکش کنم

پس این زنا با کی خراب بازی درمیارن با مردا دیکه

تو تاپیکای قبلمم هست ک گفتم با یه مرد هفتاد ساله صیغه کرده اون خرجشو میده و بساط تریاک براش پهن میکنه ،ولی مردای دیگ هم خونشن ، ب صابخونه گفته بوی تریاکم برا اینه بابام میاد خونه برا اون میزارم ،ینی شوهره صیغه اییشو گفته باباش