2777
2789

من چند شبه نخوابیدم بخاطر پسرم

هر سری یا دندون یا رفلاکس یا مریضه

حالم بده کم اوردم

دیشب گفتم خونه مامانم بخوابیم با شوهرم ـ

اونا رو در وایسی افتادن

دلم میخواست یکی کمکم کنه

شوهرم که شبا بچه نگه نمیداره.

شب موندگار شدیم

لباسای شوهرمو اتو کردم

اتو رو گذاشتم تو اتاقی که شوهرم بود

پسرم نفهمیدیم چیشد رفت سراغ اتو دستش سوخت شوهرمم حواسش نبود به پسرم.

مامانم انقد غر زد شلوغش کرد هی غر میزد به من

خیلی فوت میکرد به اتیش بچه درد داشت از به طرفم شوهرم میگفت نه درد نداره بد خواب شده پسرمو نیشگون گرفت

کلا دیشب همه ریختیم بهم خواب همه بهم ریخت انقد از سمت مادرم و شوهرم تحت فشار بودم چون شب قبلشم با شوهرم دعوای سختی داشتیم

با شوهرم دعواکردم

بچه رو برداشتم ساعت ۲شب زدم بیرون خونه مادرم و پدرم اومدن دنبالم بچه رو بذدیم دکتر همه چی اروم شد امروز مادرم ساعت ۹صبح محکم زد تو سرم گفت شبا نیا  اینجا زندگی منو مختل میکنی.

انقد دلم شکسته هیچکس کمکم نمیکنه از شدت فشار روحی روانی فکر خودکشی میزنه به سرم.

هیچکس فکر من نیست مادرشوهرمم هی میگه چهارتایی بچه بیار اننداخته تو سر شوهرم  اونم هی تکرار میکنه کم اوردم دارم دق میکنم آبرومم دیشب تو خونه مادرم رفت خواب همه رو بهم زدم انقد خجالت کشیدم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم همه این شبا و روزا رو داشتن.من تا ۶ماه مداوم پسرم شب تا صبح جیغ میزد.باید صبور باشی تا بگذره.میدونم دلت شکسته ولی واقعیت انقدر زندگیا سخت شده که پدرمادرا دیگه تحمل صدای بچه رو ندارن دیگه

انقد ب خودت فشار نیار عزیزم 

همه ماهایی ک بچه کوچیک داریم کاملا درکت میکنیم 

ولی سعی کن قوی باشی ،بچه بزرگ کردن سختیای خودشو داره 

سعی کن از هیچکس توقع کمک نداشته باشی واقعا 

آدم وقتی توقع کمک داره و کمکی نمی بینه خیلی اذیت میشه 

منم دس تنها سه تا بچه رو خودم بزرگ کردم 

حتی مادرم ندارم ک بخام لاقل باهاش درددل کنم 

شوهرتم کارای شخصی مثل اتو کردن و.... رو خودش انجام بده خیلی بهتره 

حالا خودت رفتی با بچه شوهرت رو برا چی بردی که اونم بشه بلای جون 

بعدش هم عزیزم هیچ کس هر همسرت وظیفه درک بچه داری شما رو ندارع حتی پدر و مادرت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

معلومه آماتوری که اتو رو میزاری جایی که بچه هست..رفلاکس بچت بخاطر اینه که.حتما یا شیرت سرده یا سنگینه یا اینکه زود بچه به دنیا اومده اگر شیر میدی برای آروغ زدنش قطع کن آب سیب بخور دمنوش بابونه تعدیل مزاج باید انجام بدی شکمش رو با روغن زیتون 3 تا 4 دقیقه ماساژ بدی باید وعده های غذایی کوچک در دفعات بیشتر به بچه بدی 

خجالت نداره بچه داری همینه اونا باید تحمل کنند 

باید بهت حق بدن که بچه داری سخته و نباید زیاد بهت فشار بیارن اگه زیاد چیزی بهت گفتن با لحن آروم جوابشونو بده بگو مثل اینکه بچمه بعدشم دیگه نرو خونه مامانت تا اونا قدرتو بدونن و اونا بیان پیشت با شوهرت زیاد بحث نکن و بزن بیرون یک پیاده روی بکن و برگرد خونه 

اگه زیاد شوهرت بهت فشار میاره با پدرت صحبت کن تا باهاش صحبت کنه 

همسرش یاید کمکش کنه بچه فقط واس مادر که نیست اخه

میگه باهاش دعوا کردن و.رفته خونه مادرش که اونجا اونا مثلا بهش برسن نه که به بچه گنده دیگه هم دنبالش بندازه که زیر فشار حرف و کارهای اونم باشه 

شوهرش خونه هم می‌تونست کمک کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.