2777
2789
عنوان

مدروکسی پروژسترون و لک بینی

986 بازدید | 13 پست

دوماه پیش یه سقط داشتم‌که فقط نه روز خونریزی کردم ماه بعد حامله نبودم و به دلیل مسافرت هشت روز ال دی خوردم از۱۴فروردین هم رفتم دکترم بهم قرص پروژسترون داد که شبی دوتا به مدت ۱۰ روز بخورم ولی ازروز ۷ قرص لکه بینیم شروع شد قرصارو تااخرخوردم سه روزم هست قرصا تموم‌شدن ولی پریودم درحد لک و خونریزی کمه فقط نوارم یکم کثیف میشه و موقع دستشویی رفتنو پاک کردم‌لک‌میشه که اصلا مثل پریودای قبلم نیست درصورتی که دکترم‌گفت این سری اساسی پریود میشی.بنظرشمااین جزو پریودمه یااینکه ده روز بعد تموم شدن قرصا پریود میشم.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم لک بینی میاره اما اون پریود نیست. ولی باز از دکترت سوال کن.

اخه یعنی ممکنه وسط خوردنش لکه بینی شروع بشه فردا جاریم پیش دکترم‌نوبت داره منم باهاش میخام برم میپرسم ولی چندروز قبل زنگ‌زدم‌منشیشون گفت هروقت که خونریزی جریان پیدا کرد اون میشه پریودت.این والا نه لکه نه جریان داره مثل روزای اخر پریوده

پس چرا دکترم‌گفت این‌سری پریود میشی اونم‌اساسی حتی بهم‌قرص اهنم داد که کم خونی نگیرم.

قرص آهن که باید بعد از سقط بخوری به منم داد تا یک ماه خوردم.بلاخره اولش که خون از دست دادی.هر بدنی که مثل هم نیست بعضیا هم تا 40روز بعدشم خونریزی دارن هرکی یه جوره

خدا از دهنت بشنوه اونم بعد کلی انتظار بود.انشالا قسمت هر دومون به زودی

منم اولی رو بعد ازیکسال انتظارحامله شدم‌که اونم برام‌نموندالانم که۵۲روزازسقطم میگذره نه پریودم میاد پایین نه حاملم دیگه کلافه شدم حسابی