2777
2789

بیومیل پلاس

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببلاک میگن بهترین سیر خشک هست من به بچم میدم البته بچه من شیر مادر میخوره و دو روز در میون یه وعده شاید شیر خشک بخوره

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بیومیل و بیومیل پلاس از نظره وزن گیری چه فرقی میکنن ؟آخه فقط پلاس پروبیوتیک داره بقیه چیزها مثل همه

بیومیل پلاس سبکه دل درد هم نمیده

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

ببلاک میگن بهترین سیر خشک هست من به بچم میدم البته بچه من شیر مادر میخوره و دو روز در میون یه وعده ش ...

خوشبحالت من شیرم کمه  روزی یبار میدوشم مابقی روزو میخوره اما یکم میخوره درمیاره بعدش شیرخشک میدم .

راستی اپتامیل رومیگن ازهمه بهتره اما وزن گیری خوبی نداره

من الان تو خونه بیومیل پلاس دارم وبیومیل. ببلاک میدم. میتونم اوناروهم در کنارش بدم.???

باید با اجازه ی دکتر باشه والبته ی نوع

نمیشه چنتا رو باهم داد

خوشبحالت من شیرم کمه روزی یبار میدوشم مابقی روزو میخوره اما یکم میخوره درمیاره بعدش شیرخشک میدم .را ...

منم شیرم کم بود اوایل ولی اصلا بهت اصرار نمیکنم شیر بده زیاد میشه ول کن بابا شیر خشک بده من خیلی خیلیییی دارم اذیت میشم سر شیردهی کاش منم از اول شیر خشک میدادم الان و نبین یه ذره میخوره سیر میشه بزرگتر بشه مدام به سینه هات مبچسبه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا