2777
2789

خیلی خانواده حساسی هستن و تا بهشون بگی تو یا زندگیت خراب میشه یا دعوا میشه و خیلی خانواده بی وجدانی هستن 

الان میگم 

خانواده شوهرم آدم های عصبی هستن اگر بهشون بگی تو یا بلایی سرت میارن یا طاقت میدن خلاصه اصلأ نمیشه باهاشون صحبت کرد 

مثال خواهر شوهرم آمد خونم گفتم سلام گفت چرا اینجوری میگی گفتم چه جوری گفت لحنت تند بود یا گفت فلان چیز رو بدع عجله داشتم گفتم پیش آدم پرتاب کردم گفت چرا پرتاب کردی بلند شد رفت خونش یا برادر شوهرم میخواست برا پسرش PS5 بخره گفتم نخر درس ش خراب میشه یعنی به غلط کردن افتادم گفت بچه توی یا من من چیزی بخوام بخرم باید از تو اجازه بگیرم چی بخرم 

تولد پسرم بود گفتم بیایید دختر برادر شوهرم دستشو کرد تو کیک به برادر شوهرم به شوخی گفتم اونم 400 زد به کارتم بلند شد رفت گفت دیگه منو دعوت نکنی 

یا خواهر شوهرم به برادر شوهرم گفت چرا خونت بهم ریختس گفت به توچه برو بیرون 

اینا دیگه چجور خوانواده ای هستن😑

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

اینا دیگه چجور خوانواده ای هستن😑

خانواده

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میان خونم باید اینقدر مواظب باشم که دعوا نشه

باهاشون رفت و آمدتو کم کن