2777
2789
عنوان

از کار خونه بدم میاد تمومی هم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسکاج جنس لیف که زبره دندونمو‌سرم باهاش درد میکنه ولی اسکاج نرم خوبه خراب نمیکنه ظروفو

نه من اون سیمی ها رو فقط دوس دارم 😂

ابر و سیم قاطی پاطیه

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
شوهر زیر هشت سال حساب میشه😂😂😂😂

والا🤣اون بیشتر کثیف می کنه 

دقت کردم وقتی رومیزی نهار خوری پر هست اصلا نمیاد کتاباشو اونجا بریزه 

ولی وقتی تمیز میکنم هیچی روش نیست و دستمال می کنم میاد کتاباشو اونجا پخش می‌کنه😕

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
والا🤣اون بیشتر کثیف می کنه دقت کردم وقتی رومیزی نهار خوری پر هست اصلا نمیاد کتاباشو اونجا بریزه ولی ...

واسه من همیشه کشو لباسش مث دهن گاو بازه 😁😁😁😁

بعد تازه ادعای نظم و انضباط هم داره😬

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

واسه من همیشه کشو لباسش مث دهن گاو بازه 😁😁😁😁بعد تازه ادعای نظم و انضباط هم داره😬

شوهر من که در کابینت ها رو باز می‌زاره بخش میگم آقای کاووسی 😵‍💫😁🤣

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
گفتی صبح تمیز میکنم بعد از ظهر که خونه رو نگاه می کنم انگار یه خونه ی دیگست خونه ی صبح نیست🙄😵‍💫😒

اخ اخ دقیقا اینا که ۲۴ ساعته خونشون تمییز موندم چیکار میکنن به گرد ظرف شدن و لباس شدن و جمع کردم نمیرسم به شوهرم میگم اگر تو خونه یه دوربین بزاری مثل میگ میگ من همش دارم ت خونه راه میرم و تمییز میکنم

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

ظرفاتو خراب نمیکنه؟یه بار سطحی سینی استیلو باهاش شستم کم مونده بود خط بیفته روش

لیوان و ظروف شیشه ای رو باش میشورم

اما استیل و تفلون رو مجبورم با اسکاچ نرم ک حالمو بد میکنه😣😖بشورم

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍