2777
2789

من خودم که ازدواج اولمه دقیقا ماه پیش این موقع عقد کردم 

ولی همکارم ۳۶مجدد ازدواج کرد تو عقد جدا شده بود و به گفته خودش هیچ کس دخالتی نداشته و همسرش نمونه واقعی یه مرد ایده آل هست

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ازدواج اول گیر کردیم چه برسه به دومی

منم اینقدر مورد خوب داشتم هی شوهر نکردم گفتم حوصله ندارم زوده وقت دارم

بعد ی اسکول میاد مادرم میگه سنت میره بالا قبول کن 😒🤦🏻‍♀️

منم اینقدر مورد خوب داشتم هی شوهر نکردم گفتم حوصله ندارم زوده وقت دارمبعد ی اسکول میاد مادرم میگه سن ...

خب بگن حرف زیاده کار خودتو بکن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خانوادم خیلی اذیتم کردن ینی حتی زندگی ارومی نداشتم مجردیخودمم نمیدونم چرا ازدواج نکردم

آدم تا سختی نکشه به جایی نمیرسه به حرف هیچ احد و ناسی اهمیت نده تلاش کن که آیندتو درست کنی

آدم تا سختی نکشه به جایی نمیرسه به حرف هیچ احد و ناسی اهمیت نده تلاش کن که آیندتو درست کنی

شاید باورت نشه باهاشون حتی بحث کردم شوهر خارجی میخوام 🤣

مجردیم چون محدود میکردن اذیت شدم

بعد خواستگار خیلی بود ولی اذیت میکردن اگر نزدیکشون بودم موندم شهر دور بیاد

شهر دور هم میاد باز قبول نمیکنم

شاید باورت نشه باهاشون حتی بحث کردم شوهر خارجی میخوام 🤣مجردیم چون محدود میکردن اذیت شدمبعد خواستگار ...

من کاری ندارم میخوای ازدواج کنی یا نه

ولی از دوران مجردیت لذته کاملو ببر بیوفت دنباله اهدافت بعد با آدم مناسب ازدواج کن که مثع اکثر نینی سایتی ها نیای تاپیک بزنی شوهرم اینجوری اونجوریه

من کاری ندارم میخوای ازدواج کنی یا نهولی از دوران مجردیت لذته کاملو ببر بیوفت دنباله اهدافت بعد با آ ...

خب چکار کنم سرکار نذاشتن برم

کدوم هدف

بشون نمیرسم با وجود شرایطم