2777
2789
عنوان

اگه خواستگارتون بگه قبلا 6سال دوست بوده با دختری قبول می کنید🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 23 پست
میدونم مطمئنم .. شرایطش فقط خوب بود که بهش فرصت دادم تو جای من بودی طرف میگفت شش سال تو رابطه بوده ، ...

اگر تونسته موان کنه .....قبولش میکردم....چون قطعا الان هر کسی میتونه یه کذشته ای داشته باشه که به خودش مربوطه ولی بشرطی که تو گذشته مونده باشه و نخواد رابطه رو خراب و سمی کنه.....اگر شرایط مالی و اخلاقی و فرهنگی اوکیه‌‌‌‌‌‌....بهش فرصت بده

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینه که هم شهریمه و من فکر کردم چون فرهنگمون شبیهه به هم بخوریم و طرف مثل منه ولی گویا از ۱۶ سا ...

دیگه بهش فکر نکن واقعا ۶ سال زیاده اونم از دوران بلوغ

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اصلا قبول نمیکردم!البته درصد حساسیت خانما متفاوته من خیلی خیلی برام مهم بود ارتباط عاطفی با کسی نداش ...

منم مهمه برام 

خودم هیچ وقت نداشتم ولی هرکی میاد سمتم متاسفانه قبلا رابطه های جدی داشته و این حالمو بد میکنه که چرا دنیا انقدر نا عادلانس🙂

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

نه بهترین کارو کردی .رابطه عمیق بوده شش سال چیز کمی نیست .چرا نرفته زودتر جلو .۱.دختررو به بازی داده بوده که اگه اینجوری باشه آهش تو زندگیشه ۲.هم دیگه رو عمیقا میخواستن خانواده ها مخالفت میکردن ۳.هنوز عاشقشه دختره تحت فشار خانواده ازدواج کرده شاید هنوزم تو زندگیشه ازدواج کنه هست تو زندگیش

نه بهترین کارو کردی .رابطه عمیق بوده شش سال چیز کمی نیست .چرا نرفته زوتر جلو .۱.دختررو به بازی داده ...

مرسی 

کاملا قانع شدم 🙌🙂‍↕️

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090