2777
2789
عنوان

بعد از یکسال با خانواده ی شوهر آشتی کردیم دلم واسشون تنگ شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 52 پست
یکی میگی حالا غیر این تاپیکمادرشوهر پدر شوهر مریض هستن و بی دلیل ب زندگیا گیر میدن؟ باید دلیل رو دید ...

نه لزوما همه.....  ولی آیا همه ادمها سالمن ؟ 

ادم مریض هم وجود داره دیگه درسته احیانا؟؟؟؟

خیلیا هستن تروماهای کودکیشون درمان نشده

عقده های تسکین نیافتشون رو سر عروس یا داماد میخوان خالی کنن

مگه همه انسانها سالمن ؟ 

پدر شوهر مادر شوهر هم جزو انسانها هستن

حالا چون اسم پدر شوهر و مادرشوهر گرفتن قدیسه ان ؟ 

میتونن جزو همون آدمهایی باشن که هزاران مشکلات روحی روانی حل نشده درونشون دارن

گارد نگیر جبهه نگیر

پدر و مادر خواهر و برادر خاله عمو عمه دایی هر کسی که رفتارش سمی و اشتباه باشه و به طرف صدمه بزنه ناخودآگاه ترد میشه

اگر هر کسی بجای اینکه حق بده به رفتارهای اشتباه یا بقول خودت گیر دادن های دیگران رو سلامت روان خودش کار کنه این‌چیزا پیش نمیاد

کسی ک حرف خدا رو قبول نداره بحث باهاش بی فایده س

اولا که دهنتو آب بکش برا خودت از رو خشتک قضاوت نکن اونی که خدا رو قبول نداره و فقط داره شعار میده خودتی خدا کجا گفته با کسیکه بهت آسیب میزنه رفت و امد کن به هر قیمتی که شده

بعدم همین تویی که ادعای خداشناسیت میشه ممکنه خیلی در نظر خدا خطاکار تر و ظالم تر از چیزی باشی که در تصور خودته 

از خودت قدیسه ساختی دیگرانو از بالا نگاه میکنی تخریب میکنی راحت انگ میزنی بعد ادعای مومنیت هم میشه ؟

بنده خدای خودم رو دارم و منکر هیچ حقیقتی از گفته های خداوندم نیستم شما فقط تفسیرت از حرفهای خدا با من فرق داره. و کلا خودتو خدا میدونی گویا ! شما راه خودتو برو عزیز هر بلایی سرت اوردن باز ادامه بده تا روزگار و همون خدا بیدارت کنه. به همون خدایی که فک میکنی میشناسیش میسپارمت خودش جوابت رو خواهد داد‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر هلاکویی ی دکتر اینترنتی ک زندگی خودشو نتونست مدیریت کنهخدا تو قرآن حق زیادی برای پدر و مادر قا ...

بله حتی اگه خواستن سرمون رو ببرن هم بریم دستشون رو ببوسیم! 😬 خداییش انقد سخته بفهمید واقعا بعضیا مشکلات روانی شدیدی دارن و ارتباط باهاشون کلی به خودمون و حتی بچه هامون آسیب میزنه. 

پس زحمت ۳۰سال تر و خشک کردن بچه ، توسط والدین براتون اینیدر بی ارزشه؟هولاکویز زرد چیزی نگفت ازش؟مادر ...

با اون نوع تربیتی که شما داری، بچه شما که قطعا در آینده با شما قطع ارتباط خواهد کرد. 

دکتر هلاکویی ی دکتر اینترنتی ک زندگی خودشو نتونست مدیریت کنهخدا تو قرآن حق زیادی برای پدر و مادر قا ...

رفتار عده‌ای از والدین، مثل زهر، روح و روان فرزندانشان را مسموم می‌کند و آسیب‌های عمیق و پایدار به سلامت روحی و عاطفی آن‌ها وارد می‌کند. متأسفانه والدین سمی، رفتارهای نابهنجار خود را برای فرزندانشان به ارث می‌گذارند تا به نسل‌های بعدی منتقل شود. یعنی فردی که والدین سمی داشته، خودش هم برای فرزندش، والد سمی خواهد شد.
اگر کسی خودش یا همسرش والدین سمی دارد، لازم است جام زهر را زمین بگذارد تا بتواند سلامتی روحی خود را به دست آورد و این رفتارهای نادرست را درباره فرزندانش به اجرا نگذارد.

برای بهبودی، لازم است از منبع زهر فاصله بگیرید! بله! اگر تشخیص دادید والدین سمی دارید، لازم است رابطه خود را با آن‌ها محدود و شاید قطع کنید. شما نمی‌توانید هرروز چند قاشق زهر بنوشید و درعین‌حال سلامت بمانید. به همین ترتیب شما نمی‌توانید هرروز با رفتارهای ناشایست والدین سمی بمباران شوید، ولی سلامت روحی خود را بازیابید.

(( برگرفته از کتاب ِ والد ِ سمی ))

🟡🟠🔴
من این طور فکر نمیکنم .هر چی باشه پدر و مادرشن. باید روابط رو مدیریت کرد کنترل کرد نه اینکه کلا خط ب ...

استارتر مادرشوهرش برای پسرش فیلم رقص زنهای لخت میفرسته و کلی آزار و اذیتش کردن که پسر مجبور به طلاق شه شما نشستی از محاسن ارتباط با مادر پدر میگی ؟ مگه همه آدمها خوبن ؟ 

🟡🟠🔴

زایمان کردی

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤