2777
2789

😐😐😐 موقع روبوسی چشای پدرشوهرم پر شده بود ولی خب من چیکار کنم ک مقصر خودشون بودن و اینهمه اذیتمون کردن؟ مادرشوهرمم از خداش بود جداشیم الان ک دیده باردارم و دوروز دیگه بچمون ب دنیا میاد کوتاه اومده و خیلیم خوشحال بود

نمیدونم کار درستی کردیم یا ن!!

ولی خب منم بااینکه دهنمو سرویس کرده بودن و حتی پشت سر خانوادم بد گفته بودن ولی باز دلتنگشون بودم...

خلاصه شیرینی گرفتیم و رفتیم خونشون اونام با روی باز ازمون استقبال کردن 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ب سلامتی .کار خوبی کردین .دنیا ارزش نداره قهر باشید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اشتباه کردی گلمچار روز دیگع باز اذیتاشون شرو میشه

نه کاملا ب چشم دیدن پسرشون چقدر پشتمه و ب خاطر من ی سال حاضر نشد ببینتشون ولی درکل رفتو آمد هارو کم میکنیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسایی که پشت خانوادت زر زدن بهتر که حذف میشدن از زندگیت چون بازم تکرار خواهند کرد حماقتهاشون روبه چا ...

قرارشد فاصله رو حفظ کنیم زیاد هم نریم بیایم تا احتراما حفظ بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه اشتباهی .شوهرتو میفرستادی آشتی کنه .آخه آدمای سمی دلتنگی دارن،کسی که احترام عروسو نگه نمیداره به خانواده عروس توهین میکنه بدون اینکه عروس کارش داشته باشه ارزش سلامم ندارن چه برسه دلتنگی 

به هر حال دیگه اشتباهات قبل تکرار نکن 

سعی کن یه مقدار فاصله و حریم رو همیشه حفظ کنی 

سنگین برو سنگین بیاد 

زیاد مثل قبل دیگه تو هر بحثی شرکت نکن 

زمان مهمونی ها رو کمتر کن که مار به بحث های خاله زنک نرسه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نه کاملا ب چشم دیدن پسرشون چقدر پشتمه و ب خاطر من ی سال حاضر نشد ببینتشون ولی درکل رفتو آمد هارو کم ...

اتفاقا اون بدتر باعث کینه میشه میگن چه عروس بدجنسی بوده باعث شده یسال بچمونو نبینیم و پشتی زنش رو گرفت جای ما

فک نکن باعث علاقمندی شون به تو میشه این مسئله

من دیدم خیلیا رو که وقتی برگشتن اولش خوب بودن باهاش ولی بعد یمدت بدتر از قبل شد همه چیز

تو فاصله رو حفظ کن فقط