2777
2789

چی شده یعنی زنگ زدم امبولانس

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

خوب کردی شاید فشارش بالا پایینه شایدم گوش میانی هست من اونجوری ام اگه قرص نخورم نمیتونم اسم بیماریش مینیر هست مایع گوش جابجا میشه. نگران نباش ان شالله سالم باشن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی شاید فشارش بالا پایینه شایدم گوش میانی هست من اونجوری ام اگه قرص نخورم نمیتونم اسم بیماریش ...

اومدن قند فشار چک کردن 

گفتن بخاطر مایع گوش هست یکم استراحت کنه درست میشه 

ولی هنوز نمیتونه بشینه 

باید چکار کننیم؟

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

اومدن قند فشار چک کردن گفتن بخاطر مایع گوش هست یکم استراحت کنه درست میشه ولی هنوز نمیتونه بشینه باید ...

عزیزم قرص بتاهیستین هر ۸ ساعت باید بخوره

اومدن قند فشار چک کردن گفتن بخاطر مایع گوش هست یکم استراحت کنه درست میشه ولی هنوز نمیتونه بشینه باید ...

با استراحت درست نمیشه جابجا شده برا من گاهی یه هفته طول میکشید حتما قرص براش بخرید بتاهیستین ۸ میلی گرم و سیناریزین. بتاهیستین هر ۸ ساعت یکبار و سیناریزین هر روز فقط یک عدد

(قشنگ دقت کن چی نوشتم اشتباه ندی بهش) بعد چند روز خوب میشه ان شالله دست تو گوشش نبرید