dornammm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 957 عنوان رابطه لانگ 336 بازدید | 42 پست نظرتون چیه۲۰ سالمه و تو رابطه نرفتم ولی با ی پسری آشنا شدم چن روزه پسر بدی نیستخیلی دوریممیگه قصدش جدیه اصلا نمیدونم باور کنم یا نه تجربه ندارممیترسم 1404/07/26 | 03:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنا_خانوممم عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 1768 چقد ساده ای:( نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋
دخترطلوع عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6652 واقعا اره دیگه ندیده و نشناخته آخه قصد ازدواج اصلا رابطه درد نمیخوره ... به عواقبِ کارهات فکر کن(:
دخترطلوع عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6652 حتماً که خودت نباید ضربه بخوری از بقیه درس بگیر به عواقبِ کارهات فکر کن(:
آنا_خانوممم عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 1768 چرا با کسی که ندیدیش و نشناختیش اصلا جوابشم نده این کارا فقط مال این دخترای احمق زیر ۱۵ ساله که اخر هم تو خیابونا پلاس میشنفقط حضوری اشنا شو اونم باید بشناسیش خووب من حضوری بودیمو ضربه خوردم چه برسه مجازی ک نه معلومه کیه چیه نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋
dornammm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 957 اره دیگه ندیده و نشناخته آخه قصد ازدواج اصلا رابطه درد نمیخوره ... خیلی خیلی سردرگممدوس دارم تجربهکنم ولی میترسم
dornammm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 957 حتماً که خودت نباید ضربه بخوری از بقیه درس بگیر برای همین اینجا پرسیدم که بفهمم دارم چیکار میکنم
آذرم02 عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 940 وابستگی وادارت میکنه که خیال بافی کنی و باهاش خونه آرزو هاتو بسازی نکن این کارو هر کسی قصدش جدی هست خیلی سریع کمتر از یکماه میاد با خانواده دختره صحبت میکنه خودتو قبل از رفتن به این باتلاق نجات بده
دخترطلوع عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6652 خیلی خیلی سردرگممدوس دارم تجربهکنم ولی میترسم نه به خدا توکل کن بهش نزدیک شو مطمئن باش راه حلال و پاکی سر راهت قرار میده گناه رو تجربه نکن🎀🤍 به عواقبِ کارهات فکر کن(:
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8092 لطفاً بچگی نکن رابطه لانگ و مجازی مفت اش گرون در زندگی عادی و برخورد حضوری درین نمیشه شناخت پیدا کرد بعد در فضای مجازی که میشه راحت دروغ گفت اعتماد نکن مخصوصاً همین اول کار وعده جدی بودن داده با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
dornammm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 957 با کسی که ندیدیش و نشناختیش اصلا جوابشم نده این کارا فقط مال این دخترای احمق زیر ۱۵ ساله که اخر هم ت ... متوجه ام مرسی که گفتیحتی اگه خیلی کیس مناسبی باشه؟