2777
2789

همش تو فکر بود یا تو فکر آینده یا گذشته 

تو جمع اصلا حواسش نی کی چی میگه کی چیکار میکنه همش ذهنش درگیره حتی وقتی حرف میزنه نمیفهه چی داره میگه دری وری میگه ک بعضیا با تعجب نگاهش میکنن بزور خدشو جمع میکنه؛

نمیدونه مشکلش چیه اما با خودش میگه این من نیستم من اینطوری نبودم

سال هاست که توی خودم گم و گور شدم

و هر لحظه به فکر مرگم 

نه اینکه بخوام خودکشی کنما نه

ازین لحاظ ب فکر مرگم ک نکنه وقتش فرا برسه و من هنوز تو این حالت گند باشمو این شکلی برم..:)

از خانوادم خجالت میکشم خیلی مهربونن خیلی دوس دارن کنارشون باشم اما من یه احمق گوشه گیرم ک هیچوقت نتونسته مثل همسن و سالاش باشه بره سرکار مستقل شه درسش خوب باشه

کاشکی نزدیک پریودم بود و این حال مزخرفم رو میزاشتم ب حساب اینکخ پی ام اس ام و طبیعیه ک انقد افسرده باشم و با خیال راحت سرمو بزارم رو بالشت و بخوابم

اما نه.. 

مشکل روحیه من داستانش بزرگتر ازین حرفاست 

همین یادمه که من دختری بودم با ی عالمه استعداد ک بهشون پشت کردم

من به خودم پشت کردم و گم شدم توی تاریکیِ بی رحمِ افسردگی جایی ک نور امید شانسی برای تابیدن نداره اگرم باشه فرسنگ ها فاصلست راهش تا پیروزی توی این جنگ ناعادلانه‌ی درون من:)

لعنت به ۱۸ سالگیِ مبهمم🖤

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازاینکه دیر ترازاین بشه خودتو نجات بده الان توبهنرین سنت هستی باور کن خانوادت بیشتراز خودت عذاب ...

بعد از ۵ سال دیگه خیلی دیر نشده یعنی؟

توی همون جمع مورد علاقه همیشگیش نشسته ، کنار دوست صمیمیش ولی به خودش میاد میبینه چشای هردوشون پر از اشکه به خودش میاد میبینه هر دو رو روزگار یه جور زمین گیر کرده 

کنار یکی از ادمای مهم زندگیش نشسته ، کنار همون دختر داییش ، میبینه هر دو چشاشون پر از اشکه ، میبینه هر دو مهم ترین ادم زندگیشون رو از دست دادن ، میبینه هر دو تنها دلخوشیشون یه نخ سیگار یواشکی پیش دوستاشونه 

میبینه هر دو ادمای قبلی نیستن ، قلبای تکه تکه شده ، روح های ویران شده 

با درد هایی ک قابل وصف نیستن

لعنت به ۱۸ سالگی 

چطور اون بچه های شاد و بی خیال شدن این ادما؟

به قول صادق هدایت ، در زندگی درد هایی هست ک روحتو می بلعه ، کم کم کل وجودت رو پر می کنه. این درد هارو نمیشه به کسی اظهار کرد قابل باور نیستن ، این درد ها برای جز صاحبشون درد ندارن ، کسی دوایی برای این درد ها پیدا نکرده ، یکی با افیون به خواب میره یکی با شراب برای چند لحظه ای فراموش میکنه ، ولی افسوس ک بعد از مدتی اثرش میره و دردت بدتر میشه حتی با مرگ هم از بین نمیره چون این درد بر روحت حک شده 

دیرتر ازاین نزار بشه هیچ وقت دیر نیست برای بلند شدن اززمین

کاشکی انقد راحت بود

فک میکنین دلم نمیخواد تغییر کنم؟ یا حالم خوب شه؟ دست خودم نیست دیگه چیزایی ک خیلی دوسشون داشتم خوشحالم نمیکنن اصن حال هیچی رو ندارم هعی

عزیزم حتما یه روانشناس برو و اگر صلاح دونست برو برای روانپزشک کاش من از همون اولش شروع کرده بودم نه وقتی اون سال های طلایی رو از دست دادم 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

کاشکی انقد راحت بودفک میکنین دلم نمیخواد تغییر کنم؟ یا حالم خوب شه؟ دست خودم نیست دیگه چیزایی ک خیلی ...

من میفهمم چی میگی 

اشکال نداره تقصیر تو نیست 

بعضی از ادما مثل بقیه نیستن متفاوت افریده شدن این انتخاب خودمون نبوده 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

عزیزم حتما یه روانشناس برو و اگر صلاح دونست برو برای روانپزشک کاش من از همون اولش شروع کرده بودم نه ...

۴ سال تحت درمان بودم..

ی مدت اوکی بودم نرفتم ولی از وقتی ک از رابطه اومدم بیرون انگاز باز اون حالت داره برمیگردع نمیدونم چرا وقتی کسی ک دوسش دارم تو زندگیمه اصلا یاد درد و غمام نمیفتم همچی خیلی عالیه ولی وقتی نیست ...

حالا نمیگم ک فاز شکست عشقی برداشتما نه اصن بفکرشم نیستم ولی جدی وقتی بود حالم بهتر بود دلیلشو نمیدونم

کاشکی انقد راحت بودفک میکنین دلم نمیخواد تغییر کنم؟ یا حالم خوب شه؟ دست خودم نیست دیگه چیزایی ک خیلی ...

دنبال هدف زندگیت برو ببین چی میخوای؟ من خودمو با درس سرگرم کردم چون علاقه ام این بود 

اینجوری حالم خیلی بهتره

به قول صادق هدایت ، در زندگی درد هایی هست ک روحتو می بلعه ، کم کم کل وجودت رو پر می کنه. این درد هارو نمیشه به کسی اظهار کرد قابل باور نیستن ، این درد ها برای جز صاحبشون درد ندارن ، کسی دوایی برای این درد ها پیدا نکرده ، یکی با افیون به خواب میره یکی با شراب برای چند لحظه ای فراموش میکنه ، ولی افسوس ک بعد از مدتی اثرش میره و دردت بدتر میشه حتی با مرگ هم از بین نمیره چون این درد بر روحت حک شده