2777
2789
عنوان

به خواهر خودم پیشنهاد داد 🤕

128 بازدید | 3 پست

سلام 

من با یه الدنگی رفتم تو رابطه ک از اول ادم اصلا حسابش نکردم بعد ی سال حرف میزدیم خب یسری اخلاقا داشت ک من گفتم نمیتونم با تو بعد خلاصه اینجور پیش رفت همو دیدیم یهویی شد بعده ی سال بعد وارد رابطه شدیم این یارو میدونست خواهر من خونه داره مستقله منم الان یه ماهه خونه خواهرمم تنهاام میاد سر میزنه میره شبفت شب برداشته تهرانه کارش 

یسری گفت عکس خواهرتو بفرست من ی رفیق دارم خیلی خوبه و فلان باهم برن تو رابطه من ب کلی حرف ی عکس فرستادم از خواهرم بعد این ایدیشو خواست من ندادم خلاصه این یکی دوسری گفت بیا پیش من خودشم تنها زندگی میکنه من گفتم اصلا نمیام خونه یعنی خودش باید بفهمه اب پاکی رو ریختم رو دستش بعد گفت تا کِی و فلان 

بعد یسری دیگه ام گفت ناهار درست کن بیام پیشت بخوریم یعنی خونه خواهر من 😐چقدر طرف میتونه پرو و وقیح باشهههههه 

منم گفتم خونه خودم نیست که مهمون دعوت کنم گفت شوخی کردم  

بعد چندروز پیش برگشت گفت اخلاقات خسته کنندست و فلان گفتم چون خونه نمیام؟؟🤣🤣

دیگه هیچی من سگ محلش کردم بعد اون شبی ک روز دختر بود دیدم ن یه تبریک ن هیچی یه گاو یه تمام معنا اصلا پیام نداد  منم بدون کوچیکترین حرف و دعوا بلاکش کردم از اینستا واتساپ تلگرام 

صبحش دیدم با خطش داره تماس میگیره جواب ندادم اونم زدم بلاک کردم یادم رفته بود 

حالا پیج خواهر منو پیدا کرده بود اومده بود بهش پیام داد خواهر من بهم گفت 

بعد نگو اومده درخواست دوستی بده بهش چون من نرفتم خونه میدونست خواهرم خونه داره میخواست استفاده کنه از خواهرم یا فکر کرد💩 خاصیه بهش پا میده 

چقدر میتونن کثیف باشن ادما اخه چرا با خواهر من 

خواهررمم حسابی قهوه ایش کرد و بلاک 

اخه این همه ادم چرا با خواهر خودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.