2777
2789

خدایاشکرت بابت همه چیزای که گرفتی و بهترشو دادی میدونم اگه سختی ای به من میدی بعدش شیرینی ای هست که این سختی رو از یادم بره خودت کمکم کن تو زندگیم آرامش داشته باشم نمازام به موقع و با دل و جون باشه توفیق زود نماز خوندن و با دل و جون خوندن رو بهم بده خدا✨خدایا به پدر و مادرم سلامتی بده که سایه شون بالاسرم باشه خدایا انقد رزق و روزی بده که دستمون جلو کسی دراز نشه خدایا انقد رزق و روزی بده که بتونیم به دیگران هم کمک کنیم خدایا قبل اینکه نعمتی رو به ما بدی ظرفیتش رو به ما بده ک خودمونو گم نکنیم✨خدایا تو پناه ما باش تو پشت ما باش که کسی نتونه ب ما ظربه بزنه خدایا تو ستار العیوبی خودت عیب های ما رو بپوشون خدایا تو غفارالذنوبی خودت گناهان ما رو ببخش

خدایا شکرت بخاطر همه نعمت ها

خدایا ببخش برای تمام گناهان

خدایا اگ کسی خواست به ما ظربه ای بزنه خودت دست ما رو بگیر خدایا به زندگی مون آرامش بده که همش در حال بدو بدو نباشیم

در آخر.. امام زمانم💚خیلی دوست دارم حسی که بهت دارم وصف نشدنیه همیشه سلامت باشی و نگاهت به زندگی منه کوچولو هم باشه لطفا یه نیم نگاهی در طول روز به من کن خیلی دوست دارم خیلی..❤️‍🩹یا مهدی ادرکنی

یا ضامن آهو تویی که ضامن زندگی منم شدی بند بند وجودم دلتنگ توعه خودم اینجا دلم پیش توعه خودت ضمانت منو پیش خدات بکن گره های زندگیم باز بشه آرامش داشته باشم خانواده خوب داشته باشم درس هام درست پیش برن آدمای خوب سر راهم بیان …

خودت حواست ب من باشه باشه آقا جونم؟(: حواست به بابامم باشه دستشو بگیر این روزا خیلی تنهاس باشه آقا جون(:؟ 

خیلی دوستون دارم خیلی :)

خدایا شکرت بابت این ساعت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.