2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوابم میاد یادم رفته بود کاپشن پسرم رو بشورم منتظرم تموم شه برم بخوابم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ای بابا چقدر مادر بودن سخته همش باید قوی باشی میخوام بخوابم خونه سرده پکیج فقط روی یه درجه پایین کار میکنه باید درست بسه شوهرم حاضر نیست درست کنه برای پولش مستاجریم خیلی ساله اینجا تا یه چی بگم انگار کفر گفتم

سردرگمم 

یکی هست اذیتم میکنه، پیام داده بهم من چندین بار پیامشو پاک کردم بدون اینکه سین کنم دو طرفه پاک کردم 

چند بار سین کردم و جواب ندادم کلا!

چند بار بعد چند روز تا یه هفته جواب دادم اونم خیلی سنگین و جوری که نشه ادامش داد

ولی بازم پیام میده 

بدبختی اینه طرف زن و بچه دارن:))

حالا شاید بگید بلاکش کن

نمیتونم متأسفانه به دلیل یه سریا شرایط(حالا نگید خوشت میاد و فلان، کلا شرایط فرق داره.. بلاک کنم به بقیه میگه نخ داد بهم و فلان و من میشم آدم بده، مطمئنم)

بعد وقتایی که سین نمیکنم پیام رو دو طرفه پاک میکنه بعد یه هفته، دوباره از اول پیام میده😕

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤