2777
2789

من سر این موضوع ب معنای واقعی پیر شدم 

موهام همرنگ دندونام شد ولی اینا راضی نشدن من یروز یساعت نیم ساعت با رفیقام وقت بگذرونم 

امسال سال اخره و من دیگ قرار نیس مدرسه برم ولی هیچ خاطره ای با رفیقام ندارم برام یه حسرت شد راستش،،خیلی سرش تلاش کردم ولی نشد 

حس میکنم هیچ خانواده ای دیگ مثل خانواده ی من نیس ،جدی همچین دختری مث من هس؟مادر من اعتقاد داره یه انسان هیچ نیازی ب دوست و رفیق نداره ،،حتادر سن ۳۰ سالگی حتا با وجود و شوهر بچه نباید با رفیق رفت و امد کنی و رفیق فقط ختم میشه ب مدرسه و محل کار و خارج از اون معنی نمیده 

خیلی منطقیه نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطق مامانت عجیبه ادم یکم به خوش گذرونی نیاز داره البته دوست خوب هم مهمه نه از اون دوست های در پیتی ...

بابا اصا دوست خوب و بدو من باید تشخیص بدم نه مامانم .من دیگ عقلم قد میده چ رفیقی برام مناسبه اگرم نمیده دیگ تا اخر عمر قرار نیس بده .این میگه رفیق خوب و بد نداره حق نداری بری بیرون با کسی

من اینجوری بودم الان دانشجوام راحت ترشدم بهتره نجنگی که فقط خودت اعصابت خوردمیشه بگذره ازادترمیشی

صد درصد دانشجو بشم اوضاع فرق میکنه ولی دوران مدرسه فرق داره کلا ذوقش خیلی بیشتر دوران دانشجویی ادم کلا دغدغش فرق میکنه 

دنبال یه کسب و کار پولساز باش ک بعد ک پول دستت اومد جدا زندگی کنی از ۱۸ ب بعد قانونا اعمال حرکاتت ب ...

عزیزم من نیم ساعت دیر کنم منو میکشن

کسب و کار راه بندازم و زندگی جدا درست کنم .مگ الکیه 

بنظرم چون تو که مادرت اینطوریه فعلا بیخیال رفیق شو

سال دیگه هم دانشجو میشی برو سرکار مستقل شو بعد ازاد میشی هرکار خواستی میتونی انجام بدی

از نظر قانونی هم بعد ۱۸ سالگی کارای تو به اونا ربطی نداره

عزیزم من نیم ساعت دیر کنم منو میکشنکسب و کار راه بندازم و زندگی جدا درست کنم .مگ الکیه

برای یکی ک واست ارزش قائل نیس ارزش قائل نشو گفتم ک بعد ۱۸ اونا اجازه ندارن ک جلو رفتنتو بگیرن، بهتره ک جدا شی مگه هی بشینی منتظر بمونی یکی بیاد بگیرتت ک از اونا خلاص بشی

منم حسرت به‌دلم

ولی اینو فهمیدم که تا در خانواده مناسبی به دنیا نیای خبری از خوش گذرونی و تفریح با حال خوب نیست 

محکومی تا آخر عمرت عذاب بکشی

حتی اگه خوش بگذرونی هم همیشه ته دلت یه حس بد وجود داره.

تو فضای مجازی آدم‌هایی که از ابتدا زندگی خوبی داشتن و آزادی بیشتری داشتن، حس راحتی و آرامش بیشتری دارن 

نسبت به افرادی که برای آزادی خودشون با جنگ و دعوا دست و پنجه نرم کردن

بنظرم چون تو که مادرت اینطوریه فعلا بیخیال رفیق شوسال دیگه هم دانشجو میشی برو سرکار مستقل شو بعد ازا ...

اخه دوران دانشجویی بنظرم ذوقش می‌ره 

الان سال ک تموم شه میخان جشن فارغ التحصیلی بزارن بچها و من نمیتونم شرکت کنم✨

یه حسرت و یه عقده ی خیییلی بزرگ میشه تو ذهنم 

منم حسرت به‌دلمولی اینو فهمیدم که تا در خانواده مناسبی به دنیا نیای خبری از خوش گذرونی و تفریح با حا ...

تنها راهش اینه با درس خوندن مستقل بشی و ازشون جدا بشی 

هیچ راه دیگه ای نیست