2777
2789
عنوان

سرماخوردگی کودک زیر دوسال

81 بازدید | 13 پست

دخترم غروب یکم ابریزش بینی داشت بعد قطع شد دیشبم یکم تو خواب سرفه میکرد منم برای اینکه سرما نخوره بهش شربت کوریزان 2.5سیسی دادم خورد خابید مشکلی نداره هر12ساعت بهش 2.5سی سی بدم 

شربت کوریزان خوبه برا سرفه ؟

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره پلارژین بده 

البته کوریزانم خیلی خوبه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچم حدودا سه هفته تمام که بیمار شده و خوب نمیشه اینقدر دکتر بردم خیلی حالش بده دعا کن ویروس انفلانزا کرونا نمیدونم دکتراهم هی دارو تو درمانگاه که رفتم خیلی ها همش دخترم سه سال و خورده ای سه هفته دو هفته بیمار بودند خانم پرستار گفت که ویروس طولانی هست و سخت 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
الان عکس کارتونشو میفرستم

ممنون عزیزم 

من بچم التهاب شدید گلو داشت و تب شدید و سرفه شدید وحشتناک 

دکتر ازیتو داد بعد چون چیزی نمیتونه بخوره زیر دلش میزنه هی لابه ش استفراغ میکنه مجبور به سرم و کلی آمپول میشیم 

رنگ کارتونش صورتیه برای من

ممنون الان میزنم می‌بینم