2777
2789
عنوان

من حس میکنم خانواده شوهرم ناراضین ازینکه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 36 پست

کاهی یه کیک یا غذای خاص درست کن ببر ولی خونشون درهمون حد سفره انداختن و جمع کردن کافیه...  قبلشم خونه غذا بخور اونجا نخور... به منتش نمی ارزه   

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
وقتی نمیریمم مادرشوهرم ناراحت میشه چرا نیومدید...الان بعد از چند هفته رفتم امروز

خب بازم کمتر برو. ناراحت میشن که بشن. مهم اینه که خودت ناراحت نشی. مگه ناراحتی اونا مهمه؟ یه مدت ناراحت شن، بعد عادت می کنند به کم رفتنت.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا کمک میکنم سفره میندازم جمع میکنم ولی منظورشون تو اشپزی هم هست ک من دخالت نمیکنم

خودت هم منظورشونو فهمیدی

به نظرم وقت غذا نرو یکم قبل تر اونجا باش 

حالا نمیخواد خیلی به خودت فشار بیاری ولی یه کمک ریزی بکن

نه قطع رابطه کن نه بیش از اندازه سر بزن 

مثلا به نظرم هفته ای یه بار یا دو هفته یه بار خوبه 

غذا هم میتونی دعوت کردن بری 

البته من خیلی بی تجربم توی این موارد

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

کاهی یه کیک یا غذای خاص درست کن ببر ولی خونشون درهمون حد سفره انداختن و جمع کردن کافیه... قبلشم خون ...

من اگه از گشنگیم بمیرم دیگه نباید خونه شون ی لقمه غذابخورم منت سرم بزارن ولی خب شوهر و دخترمو چکار کنم اونا ناراحت میشن من نرم‌...مشکلم اینجاس 

دیه اگه تو بخوای آشپزی هم بکنی که چه کاریه بری مهمونی؟

خونه مامانمم برم دیگه خودمو بکشم که فقط در حد ی سالاد درست کردن و ظرف شستن کمک میدم ...خونه خانواده شوهر ک جای خود دارد

وقتی نمیریمم مادرشوهرم ناراحت میشه چرا نیومدید...الان بعد از چند هفته رفتم امروز

ما مسؤول ناراحتی دیگران نیستیم. شما کار درست رو انجام بده. هرکی ناراحت شد مشکل خودشه، نه شما. شما کم برو خیلی کم ۴ ماه یکبارش کن. اگه گله کرد بگو کار دارم نمی رسم بیام. اما به همسرت بگو که خودشون وقتی می رفتیم تیکه مینداختند.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

تو ۱۰ سال‌پیش منی‌‌دخترمشکل‌از اونجاست نه تواینا مریضن . بری‌حرف‌بارت‌میکنن نری میگن‌چرا‌نمیایی

اره دقیقا منم ۸ ساله دارم تحمل میکنم ناراحت میشم تاچند روز انرژی منفی سنگینی حرفاشون رو ب دوش میکشم بعد دوباره یادم میره 

من اگه از گشنگیم بمیرم دیگه نباید خونه شون ی لقمه غذابخورم منت سرم بزارن ولی خب شوهر و دخترمو چکار ک ...

سیس وسواس ها رو بخودت بگیر بگو نمیدونم چم شده غذای کسی رو نمیتونم بخورم حالت تهوع میگیرم...  

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
اونوقت میگن عع حامله ای 😄

بگو نمی دونم شاید باشم خودم بیخبرم.