2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حست راجب من و آیندم چیه شوهرم چطور آدمیه میتونم باهاش کنار بیام یا نه زندگیمون چی میشه

حس میکنم یکم آروم و مظلومی یکم رو خودت کار کن عزت نفستو ببر بالا اگه خودتو بالا بگیری و گربع رو دم حجله بکشی شوهرت خیلی خودش و برات میکشه

حس میکنم شوهرت کاریه و اهل پول درآوردن فقط مراقب باش که خیلی ب خودت برسی همین

بله دقیقا درسته سپاسگزارم ازتون لطفا از شخصیتم و خودم بیشتر بگید سپاسگزارم

تحصیل کرده ای 

آرومی 

مطالعه زیاد میکنی 

و حس میکنم یبار دلت شکسته 

پدر مادرتون در قید حیات هستن انشالله؟

ممنون میشم بگید معدل ترم اولم چند میشه؟ جزو نفرات برتر کلاس میشم؟ اون اردو که از مدرسه آبان ماه میبر ...

دقیقا حس کردم سوالت راجب درس و ایناس تحصیل اومد تو ذهنم😂

درس خونی معدلت بالا میشه نگران نباش ک با کسی اوکی نمیشی تمرکز کن رو درست اگه درونگرایی رو این هم کار کن 

راجب اردو هم نظری ندارم شاید خودت یکم دو دلی

بله دقیقا درسته سپاسگزارم ازتون حاجت روا بشید الهی آمین بله در قید حیات هستن چطور مگه؟

هیچی عزیزم یه لحظه حس کردم شاید حس تنهاییت بخاطر جای خالی یکیشون باشه انشالله خدا بهشون تن سالم و عمر طولانی بده ❤️

سپاسگزارم ازتون سایه مادرم خانم فاطمه زهرا همیشه بالای سرتون مستدام باشه الهی آمین جزو نفرات برتر کل ...

فدات بشم عزیزم 

این قضیه به خودت بستگی داره هرچقدر تلاش کنی همون قدر جواب میگیری 

اره چرا که نه اگه بتونی با یکی دوست بشی تا ببشتر بهت خوش بگذره خیلیم عالیه