jk_wylde مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 2453 عنوان تجربتون رو درمورد استفاده از فوم شستشو ویتامین سی ویتالیر بگید 93 بازدید | 8 پست من تازه ویتامین سی ویتالیر رو گرفتم و پوستم مختلطه و پر از جوش سر سیاه بخوام بدونم کسی استفاده کرده نتیجه ای نگرفته؟ بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم. 1404/07/26 | 00:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1712sogolisham عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 10483 من راضیم پوستو خشک نمیکنه بوالکل نمیده براجوشم خوبه البته من اینبار ابرسانمو عوض کردم جوش زدم متاسفانه دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂. تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃
سیماسابق عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 869 یه دوره استفاده کردم خوب بودولی برای جوش هات برو فشیال یا خودت تو خونه اسکراپ بزنمن برای دخترم از دی جی کلا ازین دستگاه رو پوست می کشند چربی در می باره خریدم خیلی خوبه
jk_wylde مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 2453 من راضیم پوستو خشک نمیکنه بوالکل نمیده براجوشم خوبه البته من اینبار ابرسانمو عوض کردم جوش زدم متاسفا ... آبرسانت اسمش چیه بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
jk_wylde مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 2453 یه دوره استفاده کردم خوب بودولی برای جوش هات برو فشیال یا خودت تو خونه اسکراپ بزنمن برای دخترم از دی ... من تا پارسال پوستم صاف صاف بود امسال روی گونم خوش شده جوش سر سیاه و قهوه ای اصلا هم در نمیان نمیدونم باید چیکار کنم.. بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
1712sogolisham عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 10483 آبرسانت اسمش چیه قبلا ژنو بود میخواستم بهترش کنم نو اکنه گرفتم داغون شد صورتم خیلی زودجذب تر وخوش بوتر از ژنو هستش ولی نو اکنه ک نبودهیچ خوداکنه بود دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂. تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃
jk_wylde مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 2453 قبلا ژنو بود میخواستم بهترش کنم نو اکنه گرفتم داغون شد صورتم خیلی زودجذب تر وخوش بوتر از ژنو هستش ول ... بیشتر محصولات ایرانی همبنن بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.