2777
2789

من تازه ویتامین سی ویتالیر رو گرفتم و پوستم مختلطه و پر از جوش سر سیاه 

بخوام بدونم کسی استفاده کرده نتیجه ای نگرفته؟

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راضیم پوستو خشک نمیکنه بوالکل نمیده براجوشم خوبه 

البته من اینبار ابرسانمو عوض کردم جوش زدم متاسفانه

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من راضیم پوستو خشک نمیکنه بوالکل نمیده براجوشم خوبه البته من اینبار ابرسانمو عوض کردم جوش زدم متاسفا ...

آبرسانت اسمش چیه

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
یه دوره استفاده کردم خوب بودولی برای جوش هات برو فشیال یا خودت تو خونه اسکراپ بزنمن برای دخترم از دی ...

من تا پارسال پوستم صاف صاف بود 

امسال روی گونم خوش شده جوش سر سیاه و قهوه ای 

اصلا هم در نمیان نمی‌دونم باید چیکار کنم..

آبرسانت اسمش چیه

قبلا ژنو بود میخواستم بهترش کنم نو اکنه گرفتم داغون شد صورتم خیلی زودجذب تر وخوش بوتر از ژنو هستش ولی نو اکنه ک نبودهیچ خوداکنه بود

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

قبلا ژنو بود میخواستم بهترش کنم نو اکنه گرفتم داغون شد صورتم خیلی زودجذب تر وخوش بوتر از ژنو هستش ول ...

بیشتر محصولات ایرانی همبنن