2777
2789
عنوان

اونایی که از پرورشگاه بچه اوردن بیاین من کلافه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 18028 بازدید | 289 پست
شكاف كام جز اون دسته اي هست ك زود تحويل ميدنلبست بيماري ها داره.موارد مهم رو زود تحويل ميدنك درمان ب ...

در کل فرزند نیازمند درمان پروسه خیلییی کوتاه تری نسبت به فرزندان عادی داره.  اینم مثال زدم وگرنه خود بهزیستی عمل بچه رو انجام داده بود و فقط عمل زیباییش مونده بود که فورس ماژور نبودش. 

همتا اسم خـودمه♥
همه چی به ژنتیکه ۶۰ درصد ادما ژنتیکشون هستنداین یه تحقیق دانشگاه هاروارد هستیعنی تو از محقق های دانش ...

چرافکر کردی هر کی مثل شماها فکر کنه عاقله؟؟؟ این خانوم میگه دوسال داره فکر میکنه و به همه چیش فکر کرده؟ با این همه انرژی منفی دادن واقعا چطوری زندگی میکنید اطرافیانتون چی میکشن از دست شما خیلی ادم خودخواه و خطرناکی هستی چون فقط مشکلات رو میبینی و فکر میکنی عاقلی

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناهای ما هم ۳تا بچه سالم گرفته... یه دختر ۸ساله الان ۱۶سالشه یه پسر ۵ساله یکی هم ۳ساله...وضعیت مالیشون خدا رو شکر خوبه و ادمای سالمی هستن...

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

منم گلم نمیگم نظر نده نظرت هم خیلی محترمه ولی به خدا بد جور همه گارد گرفتن اگه پشیمون بشه تک تک این ...

عزیزم من‌تو این مسئله تجربه دارم

نمونه اش خاله خودم بعد از ۸ سال بچه رو پس داد به بهزیستی 

تازه خالم خودش بچه دار نمیشد 

اره قطعا این کار رو میکنم به کوری چشم شماراستی شما پروفایلت رو حتما عوض کنچون با تفکراتت منافات داره ...

میخای هوای یتیم رو داشته باشی ماهانه یه پولی بهش بده

نه اینکه بیاریش تو این زندگی 

تو دقت کردی به حرف های اسی

میگع مادر خودم قبولش نمیکنه پس فردا بین و اون نوه هاش فرق میذاره 

به نظرم تو کوری که متنی که اسی نوشته رو نخوندی

بچه‌ای که تو پرورشگاهه بی‌پناه‌ترین آدم زمینه

اون بچه تو دنیا فقط پدر مادر میخواد همین

یعنی با پدر مادرش تو جوب زندگی کنه و نون گندیده بخوره حالش بهتره نسبت به پرپرشگاه، چون نیاز به دوست داشتن و خانواده داشتن خیلی مهمتر از نیاز به غذا و خونه است 

اینقدر نگید مگه چقدر ثروتمندی 

اون بچه فقط توجه و عشق میخواد 

به خدا آیفون نمی‌خواد از شما 

فقط به آغوش گرم احتیاج داره همین

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

من انقدر به همه خصوصا خانوادم خوبی کردم و در نهایت دستم و گاز گرفتن دیگه متنفر شدم از خوبی کردن به هر کس و نا کس اخرش جز پشیمانی چیزی نیست پولهایی رو خرج کردم که اگه داشتم الان لنگ ماهی پنجاه میلیون قسط نبودم و بهترین ماشین زیر پام بود تازه عزیز تر هم بودم ولی الان مثل گذشته باهام خوب نیستن چون محبت هایی که میکردم تبذیل به وظیفه شد و چون الان انجام وظیفه نمیکنم ارزشی ندارم چه برسه این خوبی در خق دیگران خزج شه امیداورم شما بهترین نتیجه رو ببینید و پشیمون نشید ده پونزده سال دیگه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اسی خدا خیرت بده 

یه عده این وسط میگن امکاناتی مثل ایفون رو نتونی بعدا تهیه کنید به اون بچه ظلم کردید! نتونستم جواب این حرف ها ندم واقعااااا یه عده چقدر نفهم هستن اخه

یه خانومی چند ماه پیش تاپیک زد که خودش تو بهزیستی بزرگ شده بود و شرایط اونجا رو می‌گفت

این ادم های نفهم که حرف از امکاناتی مثل ایفون میزنن اون تاپیک رو نخوندن احتمالا 

استارترش میگفت انقدر شرایطمون بد بود من حاضر بودم بچه یه زن و مرد فقیر بشم و خودم کار کنم خرج اونا رو هم بدم!!!! یعنی در این حدن

بازم میگم خدا خیرت بده دل بزرگی داری امیدوارم هم بهت صبر بده هم برکت فراوون 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

شما هم بچه دار نمیشید یا خودتون میخوایدچند سالتونه؟

دوتا بچه دارم یکی هم خودم سقط کردم چون فعلا توانایی نداشتم گلی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

من نمیفهمم چرا همه ی مخالفا میگن اگه فردا بجه بزرگ شد اینو گفا اونو گفت فلان جیز رو خواست چیکار میکنی 

خب بگه بخواد چه اتفاقی میوفته مگه؟ یا حرف و خواسته اش منطقیه پدر مادرش رو راضی میکنه یا غیر منطقیه و پدر مادرش اونو راضی میکنن 

مثل زندگی همه ی ماها با پدر مادرامون 

این بچه ها شاخ و دم ندارن که همه دارن اسی رو میترسونن

یکی نوشته وااای اگه لزت آیفون خواست و نتونستی بگیری چیییی

خب اخه این مشکله؟ چرت و پرتا چیه ملت میگن😐😐😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30