2777
2789

من روده تحریک پذیر دارم اینجوریم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ماهی ببخشید بیرون روی دل پیچه ضعیف داشتم و هر روز تشدید میشد رفتم دکتر ازمایش خون و مدفوع چیزی نبود دقیقش رو کلو نوسکوپی باید بدی اما اگه تو مدفوع خون نیست نگران نباش به خاطر استرس و کولیت عصبی هست 

متاسفانه شیمیایی من تحقیق کردم درمانی نیست اما بعضی دوستان با داروی گیاهی گویا خوب شدن 

البته همه دکتر شدن 

و اینجا خیلی خوبه که دوستان تجربیات رو ارائه میدن که تصمیم درست گرفته شه

دارو که اگه روده تحریک پذیر باشه شما ویروسی باشه واسه شما یا ....اما من شنیدم داروی شیمیایی در مان ن ...

من تقریبا ۲۰روز پیش ویروس اسهال استفراغ گرفتم بعد اون گاها یبوست و گاها اسهال هستم ولی دوسه روزه بدتر شدم احساس نفخ و فشار دارم

واقعا؟؟؟من خیلی میترسم تو نت چیزای بدی نوشته علایمتون چیه ؟خطرناک؟؟؟

شاید ویروسی باشه از شما باید برین آزمایش بدین حتما 

من ۱ساله درگیرم 

اول فکر میکردم ویروسیه خیلی درد کشیدم

من موقع مدفوع عذر میخوام درد داشتم به کمرم هم تیر می‌کشید 

احساس می‌کردم دفع کامل ندارم 

گاهی اسهال و دلیپیچه داشتم گاهی یبوست خیلی شدید

دستشویی هم همراه مخاط بود

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
شما سمت داروی گیاهی نرفتی با داروی شیمیایی درمان شدی بهتری ؟

دارو خوردم ولی کامل خوب نشدم یکم ناراحت یا عصبی بشم دوباره مثل قبل میشم

متاسفانه درست نشد کامل من قبلا اصلا اینجوری نبود دستگاه گوارشم نمیدونم چرا یه دفعه اینطور  شد