2777
2789
عنوان

راهنمایی برای تربیت کودک

38 بازدید | 3 پست

دوقلوهام رو تک و تنها تو شهر غریب بدون کمک همسر حتی خیلی وقت ها با غر زدن هاش بزرگ کردم بله گاهی وقت ها صبرم تموم میشد از بی مسئولیت های شوهر و جیغ و داد بچه ها و سرشون داد میزدم..الان شش سالشونه ..همسایه مون یه خانم بدی بود که همه رو اذیت میکرد امروز اثاث کشی داشت ..از طرفی همسایه ها بچه های منو میشناسن و دوسشون دارن تنها لابی بودن و مدیر ساختمون بهشون گفته بود این همسایه بدی بود همه رو اذیت میکرد برای همین داره میره..ظهر داشتم براش آبمیوه درست میکردم برگشت گفت مامان کاش تو هم میرفتی ما رو اذیت میکنی!! یعنی تا مغز استخون سوختم و ناراحت شدم بماند چند روزه دیگه ، همسرم شورش رو درآورده و مدام تو دعواییم..ولی بچه نمیدونه که اعصاب خوردی من بخاطر شوهره ست ..اون خودش رو با خوراکی و...شیرین میکنه تو ذهن بچه آدم بده ما میشیم و این ذهنیت حتی تا نوجوانی هم میمونه ..چیکار کنم چجوری توضیح بدم به یه بچه شش ساله که مقصر اصلی کیه

مثلا یه امروز که جمعه بود مونده بود خونه میگفت دارم دیوونه میشم از جیغ و دادهاشون آخه هر سری میرفت پیش دوستاش..

نمیخوام هم ، همه زندگی و وقتم رو بذارم هم تهش  بشم آدم بد..

شما نباید اعصاب خوردی خودتو سر بچه ها خالی کنی 

بچه هات بزرگ شدن تا قبلش حق داشتی کم طاقتی کنی ولی الان دیگه میتونن کارهای خودشون کنن و یکم مستقلتر از قبلشون شدن و از نظر بچه داری یکم راحتتر شدی .اما وقتی اعصابت ناراحته وهمزمان مجبوری با بچه ها رودر رو بشی نفس عمیق بکش.یه اتاق برو یه نفس بکش وبا اونا مهربونتر برخورد کن.بیشتر هواشونو داشته باش.بیخیالتر شو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ آخ پسرم انگاری حرفت سر جاش افتاد که امیدوارم اینجوری نباشه امشب که خواب بودید من و بابا دوباره دعوامون شد باز سر خانواده ها و دوستان نمیدونم اینا چه ارزشی دارن آخه که هر سری ما باید بخاطرشون زندگی مون رو زهرمار کنیم ولی اینبار بابات عزمش و رو جزم کرد تا به قول خودش مامانت رو با تیپا بندازه بیرون..آخ پسرم کاش یه دعای دیگه میکردی